Županija Dubrovnik

UOČI DANA DUBROVAČKIH BRANITELJA POLOŽENI VIJENCI NA SPOMENIKE NA PODRUČJU GRADA

Odana počast poginulim braniteljima

UOČI DANA DUBROVAČKIH BRANITELJA POLOŽENI VIJENCI NA SPOMENIKE NA PODRUČJU GRADA

Uoči Dana dubrovačkih branitelja i obljetnice najtežeg napada na Dubrovnik 6. prosinca 1991. godine predstavnici Grada Dubrovnika danas su položili vijence i zapalili svijeće na spomen-obilježjima na gradskom području.

Zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Orlanda Tokić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarenje gradskom imovinom Zdenko Medović te gradski vijećnici Ivo Lučić i Emilio Puljizević položili su vijence i zapalili svijeće na spomen obilježjima na Mrčevu, Gromači, u Trstenom i Zatonu.

Poginulim braniteljima kod spomen obilježja ispred broda sv. Vlaho te na Bosanci i Strinčjeri poklonili su se zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić, pročelnica Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Anita Burić te pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić.

Predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica te gradski vijećnici Blaž Pezo i Marijo Bekić položili su vijence i zapalili svijeće na spomen obilježjima u Komolcu, u Mokošici i Novoj Mokošici te na Osojniku.


Izaslanstva Grada Dubrovnika i udruga proisteklih iz Domovinskog rata ovim činom odali su počast svim poginulim braniteljima i stradalim civilima na dubrovačkom području tijekom Domovinskog rata.

Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije