Sport Vaterpolo

VATERPOLO

KUP HRVATSKE ZA KADETE Potopili Medveščaka te izborili utakmicu za peto mjesto

VATERPOLO
Nakon što su prijepodne izgubili od OVK POŠK s 13:9 te ostali bez plasmana u polufinale, kadeti Jug Croatia osiguranja su nadigrali navečer Medveščak u razigravanju za poredak od 5. do 8. mjesta sa čak 18:9 te će u nedjelju, 11. kolovoza, igrati za peto mjesto protiv Solarisa na završnom turniru Kupa Hrvatske za kadete, koji se igra u Zagrebu. Solaris je utakmicu za peto mjesto izborio 9:7 pobjedom protiv Mornara BS. U finalu su Primorje EB i splitski Jadran. U polufinalu su Riječani sa 14:5 dobili HAVK Mladost, dok je Jadran s 12:5 savladao OVK POŠK.

Podsjetnik, Jugaši, aktualni doprvaci Hrvatske, bili su drugi u skupini 'B' u kojoj su izgubili od aktualnog prvaka, Primorja EB, a dobili Medveščak i Mornar BS, ali su u borbi za polufinale poraženi od OVK POŠK, koji je bio treći u skupini 'A' s pobjedom (Solaris) i dva poraza (HAVK Mladost i splitski Jadran).

Jakov Cvjetković s pet pogodaka bio je prvi strijelac Jug CO u drugoj pobjedi protiv Medveščaka u Kupu, Mauro Prkoča i Jure Jarak su postigli po četiri, Ivuša Burđelez dva, a po jedan pogodak Zvonimir Miloglav, Davor Paviša i Vlaho Pavlić.
Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Uvjetno osuđen zbog nesreće iz nehaja

Uvjetno osuđen zbog nesreće iz nehaja
Zbog toga što je kao sudionik cestovnog prometa, kršenjem propisa iz nehaja izazvao prometnu nesreću u kojoj je ...
Uvjetno osuđen zbog nesreće iz nehaja