Županija Neretva

U PLOČAMA NOVI STUDIJ SVEUČILIŠTA U DUBROVNIKU

Specijalistički diplomski stručni studij Financijski menadžment

U PLOČAMA NOVI STUDIJ SVEUČILIŠTA U DUBROVNIKU

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta RH izdalo je dopusnicu Sveučilištu u Dubrovniku za izvedbu specijalističkoga diplomskog stručnog studija Financijski menadžment.

Studij će se od akademske 2016./2017. godine izvoditi kao izvanredni studij u Pločama. Traje dvije godine, a njegovim završetkom stječe se titula stručni/a specijalist/specijalistica financijskog menadžmenta s kraticom titule struč. spec. oec. Prethodno je studij pozitivno ocijenilo Povjerenstvo za unutarnji sustav osiguravanja i unapređivanja kvalitete, a pozitivno su ga recenzirala dva recenzenta te je Senat 17. prosinca 2015. odlučio prihvatiti ovaj studij.

Ovaj je studij nastavak preddiplomskog stručnog studija Financijski menadžment koje Sveučilište u Dubrovniku izvodi već petu godinu. Pozitivno mišljenje o ishodima učenja ovoga studija u procesu izdavanja dopusnice dali su: Dubrovačko- neretvanska županija, Hrvatska gospodarska komora- Županijska komora Dubrovnik, Hrvatski zavod za zapošljavanje- Područni ured Dubrovnik, Jadransko osiguranje d.d. podružnica Dubrovnik i Zračna luka Dubrovnik d.o.o.

Studenti će ovaj studij upisivati u statusu izvanrednih studenata a upisna kvota je 20 studenata. Prijave za upis zaprimaju se od 17. do 20. listopada ove godine a sve potrebne informacije mogu se naći na web- stranicama Sveučilišta.

Naslovnica Neretva

Najčitanije

NK Neretva Metković više ne postoji

NK Neretva Metković više ne postoji
Nogometni klub Neretva Metković više ne postoji. Dana 22. ožujka nad tim klubom je otvoren i istog dana zatvoren...
NK Neretva Metković više ne postoji

Najnovije