Županija Korčula

VEČERNJI KORČULI URUČUJE NAGRADU

PRESTIŽNA TITULA Korčuli stiže nagrada Šampion turizma

VEČERNJI KORČULI URUČUJE NAGRADU
Sutra, u 12:30 sati u Gradskoj vijećnici, jedna od vodećih hrvatskih dnevnih novina Večernji list uručit će nagradu šampiona turizma Gradu Korčuli. Dodjelu nagrade uveličat će i ministar državne imovine Goran Marić.

Nagradu šampiona turizma Večernji list dodjeljuje od 1975. godine. Novinari Večernjeg svake godine obilaze cijelu Hrvatsku, od Umaga do Cavtata, odnosno od Iloka do Imotskog. Ne preskoče baš niti jednu županiju, a patrola se zadrži u otprilike 50 gradova godišnje. Patrola, koja je na terenu cijelu godinu, podijeljena je na dva dijela – Ljetnu i Kontinentalnu turističku patrolu, a reportaže iz hrvatskih gradova objavljuju se svakog tjedna.

Patrola ocjenjuje plaže, kvalitetu i raznolikost smještaja, ugostiteljsku ponudu, urednost i izgled mjesta, dnevne i noćne sadržaje te gostoljubivost i susretljivost domaćina. U sklopu patrole su i - Večernjakove zvjezdice, gastroizbor prilikom kojeg se ocjenjuju i restorani.

Pobjednik Kontinentalne patrole ove je godine Osijek, a titula šampiona turizma sutra će doploviti u Korčulu koja će se na taj način pridružiti ostalim gradovima u Hrvatskoj, poput Splita, Dubrovnika ili Zadra, koji su prijašnjih godina zaslužili prestižnu nagradu za svoje turističke usluge.

Prije dodjele nagrade šampiona turizma, u hotelu Korčula De La Ville, Turistička zjednica Grada Korčule uručit će zhvalnice vjernim gostima turistima koji dugi niz godina za svoj odmor odabiru Korčulu.
Naslovnica Korčula

Najčitanije

OTOK U BIJELOM Na Korčuli pao snijeg

OTOK U BIJELOM Na Korčuli pao snijeg
Na Korčuli su pale prve pahulje snijega. Iako se mještani nadaju snijegu u svojim naseljima, za sad je nekoliko ...
OTOK U BIJELOM Na Korčuli pao snijeg

Najnovije

Franković napravio "selfie" s Thompsonom

Franković napravio "selfie" s Thompsonom
"Sve je spremno", poručio je gradonačelnik Mato Franković na svom Facebook profilu uz sliku s Markom Perkovićem ...
Franković napravio "selfie" s Thompsonom