Županija Konavle

SVE ZA MLADU KONAVOKU

CAVTATSKA RIVA Više od 400 ljudi trčalo za Ninu! 

SVE ZA MLADU KONAVOKU

U okviru inicijative ‘Zajedno za Ninu’ u Cavtatu je u nedjelju organiziran sportski događaj ‘Trčimo za Ninu’. Cavtatska riva bila je prepuna profesionalnih trkača, sportaša i rekreativaca svih uzrasta koji su sudjelovanjem na utrci željeli doprinijeti u prikupljanju donacija za potrebe dugotrajnog liječenja i rehabilitacije mlade Konavoke Marije Nikolete Đivanović – Nine.

Više od 430 prijavljenih sudionika utrka, preko 100 volontera te brojni posjetitelji događaja poslali su zajedničku poruku podrške Nini i svima onim koji su se našli u sličnoj situaciji kao ona.

Prvi kroz cilj 2 kilometra duge utrke protrčao je Župljanin Andro Perkić. Trčalo se cavtatskom rivom, oko Rata natrag do Trga, a nakon utrke i osvježenja za sve sudionike usljedile su dječje igre te večernji zabavni program uz DJ-a Lucasa.

Inače ovo je prvi od tri događaja koji se organizira unutar programa inicijative ‘Zajedno za Ninu’. Već u nedjelju 11. kolovoza s početkom u 20:30 sati ‘Plešemo za Ninu’. U Pridvorju će nastupiti KUD Čilipi, KUD Vlaho Bukovac – klapa Ragusavecchia i KUD Stjepan Radić, domaćin ove večeri, čiji je Nina dugogodišnji član. A 14. kolovoza svi zajedno u Ljutoj ‘Pjevamo za Ninu’ uz veliki koncert legendarne Crvene jabuke.
 

Naslovnica Konavle

Najčitanije

Snijeg u Konavlima i na Pelješcu

Snijeg u Konavlima i na Pelješcu
Iako u gradu pada kiša, konavoska brda su se zabijelila, a snijeg je pao i na Kuni na Pelješcu. Zabijelila su se...
Snijeg u Konavlima i na Pelješcu

Konavoski komin je otvorio svoja vrata!

Konavoski komin je otvorio svoja vrata!
Konavoski komin se smijestio u ugodnom i prirodnom ambijentu malog mjesta Velji do gdje će vas dočekati ljubazno...
Konavoski komin je otvorio svoja vrata!

Najnovije