Županija Dubrovnik

KORISNICI VESELO VJEŽBALI I UČILI S POLICIJOM

Centar za rehabilitaciju Josipovac obilježio Dan policije

KORISNICI  VESELO VJEŽBALI I UČILI S POLICIJOM
Centar za rehabilitaciju Josipovac obilježio Dan policije
 
Korisnike Centra za rehabilitaciju Josipovac jučer je razveselila posjeta pripadnika Postaje granične policije Gruda povodom obilježavanja Dana policije i njihovog zaštitnika sv. Mihovila.

Načelnik Postaje granične policije Gruda, gospodin Matko Klarić je zajedno sa svojim kolegama predstavio pojedine rodove policije i omogućio da svaki korisnik sudjeluje u vježbama koje su pripremili za demonstraciju. Pomoćnik načelnika Marko Čuvalo pojasnio je zaduženja svakog policajca a potom su odradili nekoliko vježbi u koje su uključili i korisnike. Policajac motorista Nenad Kišiček je svakom korisniku koji je želio sjesti na motor omogućio poseban doživljaj. Službenici za zaštitu granica Marko Mohač i Saša Tripunović su upoznali korisnike sa Schengen busom i njegovom opremom dok je vježbu za detekciju droge sa službenim psom Molly korisnicima prikazao Mario Žigić. Svaki korisnik je radosno pristupio vježbama, dok su pojedini isprobavali motor, drugi su sjeli u službeni policijski auto, a poneki su učili stavljati balističke prsluke i kacige. Nakon prezentacije djelatnici Postaje granične policije Gruda su korisnike darovali slikovnicama i bojankama.

V.d. ravnateljica Centra za rehabilitaciju Josipovac, gđa Jelena Đuraš Gleđ ovom prigodom je ugostila pripadnike postaje granične policije Gruda na zajedničkom ručku te u ime djelatnika i korisnika ustanove načelniku Postaje granične policije Gruda, gospodinu Matku Klariću u spomen na ovaj poseban dan udijelila prigodne keramičke poklone koje su korisnici izradili pod vodstvom likovne terapeutkinje Katarine Cvitković.
 
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije