Županija Dubrovnik

LJETNE MANIFESTACIJE

Subrenum na Lopudu, Šufit na Koločepu, Ragusavecchia u Zatonu...

LJETNE MANIFESTACIJE
Turistička zajednica grada Dubrovnika nastavlja s organizacijom niza zabavnih ljetnih manifestacija na Elafitima i u turističkim mjestima. Za ovaj tjedan najavljuju sljedeća glazbeno zabavna događanja:
U srijedu, 14. kolovoza na otoku Lopudu, na platou luke u 21 sat, mještane i njihove goste će zabaviti klapa Subrenum, a potom grupa Valetudo; u četvrtak, 15. kolovoza nastavljaju se Večeri uz gitaru, na Porporeli od 21 do 23 sata, uz akademskog glazbenika Pera Škobelja.
Na otoku Lopudu u petak 16. kolovoza koncert će u crkvi sv. Nikole održati Dora Kamber i Pero Škobelj. Koncert počinje u 21 sat. Na rivi Donjeg čela na otoku Koločepu, u 22 sata, koncert će održati klapa Šufit.

U subotu 17. kolovoza u Trstenom, ispod platana, u 21 sat, nastupit će klapa Subrenum. Zatonsko ljeto nastavlja se nastupom klape Ragusavecchia, u Zatonu Velikom u crkvi sv. Stjepana, u 21 sat. U Orašcu, ispod platana, u 21.30 sati nastup će imati klapa Kolafjaka i udruga Dubrovački primorski svatovi. U Brsečinama na rivi, u 21.30 sati, koncert će održati klapa Karaka.
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

Noć bajki u Mokošici

Noć bajki u Mokošici
U okviru projekta 'Mokošica, ne budi Trnoružica', večeras se održava Noć bajki u Eko parku Ombla u Mokošici. - P...
Noć bajki u Mokošici

'Otkud ti k'o sudbina' na Banjama

'Otkud ti k'o sudbina' na Banjama
Noć Ploča uvijek uveseli neka pjevačka zvijezda, ove je godine to bio Hari Mata Hari. Održana je, kao i uvijek, ...
'Otkud ti k'o sudbina' na Banjama