Županija Dubrovnik

VALAMAR UGOSTIO POZNATE SPORTAŠE

FANTASTIČNA ČETVORKA Rukometaši odmaraju u Dubrovniku

VALAMAR UGOSTIO POZNATE SPORTAŠE
 Poznati hrvatski rukometaši, među kojima Blaženko Lacković, Domagoj Duvnjak, Manuel Štrlek i Marin Šego, ovih dana odmaraju u Valamarovim hotelima u Dubrovniku.Ljetna sezona i visoke temperature u Dubrovnik su već privukle brojne turiste, a osim filmašima i svjetskom jet setu, biser hrvatskog juga sve je češće omiljena destinacija za odmor i slavnim sportašima.

Domagoj Duvnjak s djevojkom Lucijom već godinama ljetuje u Dubrovniku te boravi u Valamarovim hotelima, baš kao i njegov kolega Kiril Lazarov.

A kako su Duvnjak, inače rukometaš njemačkog Kiela, i Lacković, rukometaš kluba Hamburg, bliski prijatelji i kumovi, ove su godine u Dubrovnik stigli zajedno. Zajedničkih tema za razgovor zasigurno nije nedostajalo kad su im se pridružili Manuel Štrlek i Marin Šego, rukometaški mađarskih klubova.


Bila je to i sjajna prilika da prokomentiraju proteklu rukometnu sezonu.

No oni nisu jedini sportaši koji su odabrali upravo Valamarove hotele za svoj boravak u Dubrovniku. Ranije su i dvojica nogometnih reprezentativaca Ivan Perišić i Nikola Kalinić sa svojim obiteljima uživali u vrhunskoj usluzi hotela i znamenitostima grada podno Srđa, a i rukometaš Jacob Heinl te kapetan njemačke rukometne reprezentacije Steffen Weinhold, javljaju iz Valamara.
 
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije