Županija Dubrovnik

STOŽER HDZ: PRVI KOMENTARI IZLAZNIH ANKETA

HDZ se ponovno pokazao kao najjača politička snaga

STOŽER HDZ: PRVI KOMENTARI IZLAZNIH ANKETA
-Izborni dan u Dubrovačko- neretvanskoj županiji za EU parlament potvrdio je kako je HDZ daleko najjača politička snaga. U DNŽ smo postigli očekivani rezultat: pobijedili smo u svih pet gradovi i u 14 od 18 općina. Dakle, od ukupno 22 jedinice lokalne samouprave u našoj županiji HDZ je pobijedila u 19 jedinica i naš će rezultat biti negdje oko 40 posto, što je sjajan rezultat u Dubrovačko- neretvanskoj županiji a dat ćemo i značajan doprinos odličnim rezultatima HDZ u Hrvatskoj. I sami ste čuli kako u ovom trenutku HDZ ima pet zastupnika u EU parlamentu, što je na tragu naših očekivanja i postavljenog cilja od 5 mandata. Rezultat je to dobrog rada gradonačelnika i načelnika općina i stranke te čestitam svima koji su izašli na izbore, te dali podršku HDZ-u i želim da se tako nastavi i ubuduće- komentirao je rezultate izlaznih anketa saborski zastupnik HDZ-a Branko Bačić, dok je dubrovački gradonačelnik Mato Franković o izborima rekao slijedeće:

-HDZ je još jednom pokazao neupitnu snagi i u Dubrovniku, a prema rezultatima koje smo dobili 34,5 posto je rezultat kojeg smo osvojili u Dubrovniku. Kada to stavimo na glasačka mjesta, od 52 biračka mjesta izgubili smo samo na šest! Znači, HDZ je u gradu Dubrovniku pobijedio na 88 posto biračkih mjesta. Pojedini su kandidati ove EU parlamentarne izbore pokušali spojiti s lokalnim izborim, ali mislim da su naši birači doista svima poslali jasnu poruku i svi mogu vidjeti kako stoje na izborima. Svatko želi biti pobjednik, a HDZ je pobjedila u našem gradu i u našoj županiji.

Rezultate izlaznih anketa je komentirao u dubrovačko- neretvanski župan Nikola Dobroslavić te izjavio:
- Veoma sam zadovoljan rezultatom, iako je on planiran i očekivan. To smo željeli i u susretima sa sugrađanima iskomunicirali vrijednosti naše liste i ptrograma. Time se potvrdio i rad naših gradonačelnika i načelnika, naravno i županije te zastupnika u Saboru. Izuzetno sam zadovoljan d su to naši građani prepoznali i potvrdili svojim glasovima. Rad na terenu se uvijek isplati a u kampanji smo se trudili obići sva naselja, što je obveza svakog političara i to se uvijek pokazuje dobrim jer ljudi znaju koga će izabrati!

O raspoloženju koje je vladalo u prostorijama Središnjice u ulici Petilovrijenci najbolje govori fotogalerija našeg fotoreportera.
 
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

Ove subote "Ladies Night"

Ove subote "Ladies Night"
Nakon što je prošlu subotu klapa Šufit oduševila svojim nastupom sve posjetitelje i ljubitelje laganijih ritmova...
Ove subote "Ladies Night"