Vijesti Turizam i gospodarstvo

FESTIVAL DOBRE HRANE

GOOD FOOD, TREĆI DAN Okusi tradicije Festivala

FESTIVAL DOBRE HRANE
Treći dan Good Food Festivala obilježili su raznovrsni okusi i mirisi tradicije, a pred nama su najsadržajniji dani festivala.
Trećeg festivalskog dana u prostorijama Turističke zajednice grada Dubrovnika, održala se radionica spravljanja tradicionalnih juha, u izvedbi Gourmet Experience, a Jadranka Ničetić I Antonija Medo, na popodnevnoj radionici pokazale su kako napraviti ukusnu tortu od naranče.

U petak, 18.listopada u 10 sati, u prostorijama udruge Deša u Lazaretima, održat će se druga radionica pripreme tradicionalnih slastica, točnije štrudela od jabuka s mrkatunjama. Marina Žibert Ercegović, u Turističkoj zajednici grada Dubrovnika u 11 sati, održat će predavanje o tome kako složiti jelovnik, ali I kako “obično” jelo pretvoriti u restoransko. Vrijedne predstavnice iz Gourmet Experience, Sandra Rončević i Karmela Karlović, u TZ-u u 17 sati, pokazat će nam kako napraviti poznatu, bogatu i kremasto-slojevitu slasticu iz Međimurja, Međimursku gibanicu.
loading...
Naslovnica Turizam i gospodarstvo

Najčitanije

Odustali pred ciljem, ali ne žale

Odustali pred ciljem, ali ne žale
Ova grupa mladih turista stigla je sa sjevera Europe, iz Poljske. To su autostoperi kojima je cilj što brži dola...
Odustali pred ciljem, ali ne žale

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!
Dubrovački vrtovi sunca u Orašcu imaju novog vlasnika, kinesku korporaciju HNA Tourism group. Potkraj rujna fina...
Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Najnovije

Udari valovi na Konavoskim stijenama

Udari valovi na Konavoskim stijenama
Kao i mnoga područja na dubrovačkom priobalju tako su i Konavoske stijene bile zapljusnute orkanskim valovima. N...
Udari valovi na Konavoskim stijenama