Vijesti Turizam i gospodarstvo

BESPLATNE PROJEKCIJE FILMOVA U PARKU MASLINATA

Night at the Oscars i animirani filmovi u Parku Maslinata

BESPLATNE PROJEKCIJE FILMOVA U PARKU MASLINATA
Ljeto u Valamaru vam i ove godine donosi najbolje projekcije filmova u sklopu Open Air Cinema u Parku Maslinata. Open Air Cinema je odličan način za provesti večer na otvorenom. Predivan park, ležaljke i hladna pića uz najbolje filmove koje ćete moći doživjeti četvrtkom i nedjeljom. Tako će najmlađi filmoljupci imati priliku pogledati najbolje animirane filmove četvrtkom s početkom u 21 sat, dok će se igrani filmovi prikazivati nedjeljama, također, s početkom u 21 sat. Ovogodišnja tema Open Air Cinema su filmovi nagrađeni Oscarom tako da će svi posjetitelji imati priliku pogledati najbolje svjetske filmove i to besplatno.

Već ovoga četvrtka 20. lipnja biti će prikazan prvi animirani film za naše najmlađe - Otto: Istraživač Dubina. Otto je avanturistička hobotnica (posljednja od svoje vrste) koja živi u dubini sa štreberskom i nespretnom ribom Evom i neurotičnom škampicom Alice. Kada nesreća razori njihov dom, kreću na opasan put u potragu za novim domom.

U nedjelju 23. lipnja biti će prikazan prvi igrani film nagrađen Oscarom – Greben Spašenih. Greben Spašenih/Hacksaw Ridge je australsko-američki biografski ratni film iz 2016. godine koji je nastao prema inspirativnoj i predivnoj istinitoj priči o vojniku Desmondu Dossu. Desmond Doss je prvi vojnik koji je bez ispaljenog metka dobio Medalju časti.

Prema obavijesti iz grupacije Valamar, projekcije će se događati svaki drugi tjedan, četvrtkom i nedjeljom, s početkom u 21 sat.
Raspored ostalih filmova možete pronaći na Valamarovoj Facebook stranici - Ljeto u Valamaru. Ulaz je besplatan na sve projekcije, a za sve posjetitelje osiguran je i besplatan parking.
loading...
Naslovnica Turizam i gospodarstvo

Najčitanije

Odustali pred ciljem, ali ne žale

Odustali pred ciljem, ali ne žale
Ova grupa mladih turista stigla je sa sjevera Europe, iz Poljske. To su autostoperi kojima je cilj što brži dola...
Odustali pred ciljem, ali ne žale

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!
Dubrovački vrtovi sunca u Orašcu imaju novog vlasnika, kinesku korporaciju HNA Tourism group. Potkraj rujna fina...
Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Najnovije

KORČULA ima prvi half Ironman

KORČULA ima prvi half Ironman
Srednje dugi triatlon službeni je hrvatski naziv utrke koja je u svijetu poznata i zaštićena pod nazivom half Ir...
KORČULA ima prvi half Ironman