Vijesti Hrvatska i svijet

OŠTRA REAKCIJA

MILANOVIĆ O NESREĆI KOLINDINOG AUTOBUSA Štićena kolona?! To je štićena horda! Neobazrivo je, bezobzirno i ružno!

OŠTRA REAKCIJA
Predsjednički kandidat Zoran Milanović u sklopu kampanje posjetio je danas Krapinu. Ondje je, među ostalim, komentirao i manju prometnu nesreću u kojoj je sudjelovao autobus koji tijekom kampanje koristi kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović. Autobus je zakačio osobni automobil i nije se zaustavio.

- Mi možemo isto unajmiti autobus, nije to neki trošak. Ne možemo se mjeriti s njima, naravno. To je nepraktično, razmetljivo je polijepiti svojim slikama autobus, još natrpaš unutra 30 HDZ-ovaca i to nazoveš štićenom kolonom. Štićena osoba u kampanji treba biti u osobnom autu, u formaciji. Tada ima smisla da se kolona ne zaustavlja. Ovo je štićena horda. Predsjednica je sjedila s 30 HDZ-ovaca u autobusu koji je širi od prosječne zagorske ceste, kaže Milanović, a donosi N1, a prenosi Jutarnji.

Komentirao je i činjenicu da se nitko iz kolone nije zasutavio na mjestu nesreće. Prema izjavi glasnogovornika HDZ-a, Zoltana Kaboka, riječ je o procedurii i da je sve učinjeno po pravilima.
Milanović tvrdi da za to 'nema opravdanja'.

- Neobazrivo je, bezobzirno, ružno, nema opravdanja za to. Natrpati pol' HDZ-a u autobus i začepiti sve zagorske arterije... I zato mi idemo po onoj staroj maksimi od Darka Rundeka iz pjesme 'Duhovi' o crvenoj Škodi. Mi imamo Škodu, po bregima juri, zavoji ko balcer bečki... Škoda je dosta. Tu sam da od 5. siječnja sljedeće godine Hrvatsku učinim što je moguće normalnijom zemljom u kojoj se neće po brdima gurati ljude s ceste autobusom, kaže Milanović, prenosi Jutarnji.
loading...
Naslovnica Hrvatska i svijet

Najčitanije

Najnovije