Vijesti Crna kronika

SUKOB NA GRADILIŠTU NA BABINOM KUKU

Projektant Mateo Dadić tvrdi kako ga je član obitelji Sršen pokušao ubiti, policija nije potvrdila cijeli slučaj

SUKOB NA GRADILIŠTU NA BABINOM KUKU
U proteklim danima došlo je do eskalacije sukoba na gradilištu ispod tvrđave na Babinom kuku. Prema pisanju medija, još od prije je došlo do sukoba između obitelji Sršen i Lovra Banovića, a vezano za parcelu na gradilištu ispod tvrđave na Babinom kuku.

Cijela situacija dodatno je eskalirala napadom jednog od članova obitelji Sršen na projektanta Alfaplan građenja, Matea Dadića. "Imamo velikih problema s obitelji Sršen i duže vrijeme se događaju problemi na gradilištu zbog njih. Jedan od članova njihove obitelji me udario autom. Nas je investitor Banović angažirao da mu obradimo parcelu i sve prijave protiv njega koje je zaprimio u međuvremenu nisu točne. Na zahtjev investitora mi smo gradilište ogradili kako bi mogli neometano izvoditi radove, međutim to se nije sviđalo obitelji Sršen koja je automobilima pregradila put, a kad više nisu imali nakakvog načina da zaustave radove, automobilom su nasrnuli na mene i kolegu. Protekla dva-tri tjedna na nas se vrši pritisak u obliku stalnih uvreda, a mi samo izvodimo radove na parceli našeg investitora", rekao je u telefonskom razgovoru za Dubrovački vjesnik Mateo Dadić.

Danas oko 13:00 sati policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi izašli na teren na gradilište ispod tvrđave na Babinom kuku te uvidom u stanje na terenu nisu utvrdili postojanje nikakvog prekršaja niti narušavanja javnog reda i mira kao ni postojanje elemenata kaznenog djela zbog spriječavanja izvođenja radova. Naglasak je stavljen da, ukoliko postoje neriješeni imovinsko - pravni odnosi, da se isti rješe mirnim putem ili putem suda. Glasnogovornica policije u kasnim poslijepodnevnim satima nije mogla potvrditi zaprimanje kaznene prijave vezane za napad na Matea Dadića.
loading...
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Danas su bez vode...

Danas su bez vode...
"Zbog neophodnih radova na vodoopskrbnoj mreži danas će bez vode biti Čelopeci, Lazine i Žitkovići u vremenu od ...
Danas su bez vode...