Vijesti Crna kronika

DETALJI TEŠKE PROMETNE NESREĆE U OREBIĆU

Kaznena prijava protiv 17-godišnjeg motociklista

DETALJI TEŠKE PROMETNE NESREĆE U OREBIĆU
Dovršenim očevidom i provedenim kriminalističkim istraživanjem teške prometne nesreće koja se 17. srpnja oko 23,30 sati, dogodila u Orebiću, utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo kada je 17-godišnji vozač motocikla dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se iz pravca Kučišta u pravcu Stona, uočivši sa svoje desne strane dvije pješakinje (koje su prethodno bile u društvu nastradale 15-godišnjakinje), prešao na lijevu prometnu traku gdje je došlo do udara u 15-godišnju pješakinju koja je kolnik ceste prelazila na udaljenosti od oko 2 metra od pješačkog prijelaza.
Uslijed udara, 15-godišnjakinja je preminula na mjestu događaja, dok su 17-godišnji vozač motocikla i putnica koja se u tom trenutku s njim nalazila na motociklu, zbog težine ozljeda prevezeni u splitsku bolnicu gdje su zadržani na liječenju.
Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, policija protiv 17-godišnjeg motocikliste nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznenu prijavu.
loading...
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije