Vijesti Crna kronika

ČIN JE PRIJAVIO TEK NEKOLIKO SATI KASNIJE

UBOJSTVO NA ŠALTERU Ubio suprugu na radnom mjestu, pa pokušao presuditi i sebi

ČIN JE PRIJAVIO TEK NEKOLIKO SATI KASNIJE
S.R. ubio je suprugu Ljiljanu na radnom mjestu u Fondu zdravstvenog osiguranja u Trebinju, a policiji je slučaj prijavljen sinoć oko 19 sati, pokazale su snimke s nadzornih kamera, javlja Trebinje live. Neslužbeno, radi se o kćeri Božidara Vučurevića.

Dežurni okružni tužilac iz Trebinja Žarko Milić rekao je da je suprug ubio svoju suprugu na radnom mjestu, za pultom za kojim je radila, a sve to snimio je video nadzor na objektu, gdje se vidi i njegov ulazak u objekat, kako prilazi pultu za kojim radi supruga, vadi pištolj, a poslije toga se čuje pucnjava. Supruga ubojice bila je na dežurstvu do 16 sati. Milić je kazao da su rane nastale u predjelu glave, da je nesretna žena preminula na licu mjesta, a da je S.R. prebačen najprije u trebinjsku bolnicu, a odatle u Kliničko bolnički centar u Podgoricu, gdje mu se bore za život.

"Muž je prvo došao na šalter gdje žena radi, pa otišao. Vratio se dvadesetak minuta kasnije s ukrasnom vrećicom u ruci. Prišao je šalteru za ovjeravanje knjižica i pucao u nju iz pištolja, a onda i sebi u predjelu uha", naveo je Milić.
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Noć bajki u Mokošici

Noć bajki u Mokošici
U okviru projekta 'Mokošica, ne budi Trnoružica', večeras se održava Noć bajki u Eko parku Ombla u Mokošici. - P...
Noć bajki u Mokošici

'Otkud ti k'o sudbina' na Banjama

'Otkud ti k'o sudbina' na Banjama
Noć Ploča uvijek uveseli neka pjevačka zvijezda, ove je godine to bio Hari Mata Hari. Održana je, kao i uvijek, ...
'Otkud ti k'o sudbina' na Banjama