Vijesti Crna kronika

KAD KRENU SUMNJE O "AFERI" U MALOM MJESTU

Krenule glasine o zlostavljanju učenice, umiješala se i policija

KAD KRENU SUMNJE O

- Morate istražiti ovaj nečuveni događaj: postoji sumnja o nedopustivom odnosu jednog nastavnika i učenice osmog razreda u našem malom mjestu. Jednu je noć učenica provela s nastavnikom dok je istovremeno cijelo mjesto bilo "na nogama", tražeći je i strahujući da se dogodila neka tragedija. Čini se da nedolični odnos traje neko vrijeme, obitelj je zbog svega ogorčena, prestrašena i ušutkana.

Poznato mi je kako su o svemu upoznati nadležni u školi, ali i policija te Centar za socijalnu skrb. Etičko povjerenstvo škole u kojoj radi nastavnik još šuti, a nastavnik je nakon izbijanja afere, u dogovoru s liječnikom otišao na bolovanje, umjesto da mu ravnateljstvo škole odmah raskine ugovor o radu. Ne sumnjam da će se Prosvjetna inspekcija i ostali ovom slučaju profesionalno i najozbiljnije pozabaviti, ali osobno držim da je ovo daleko važnije od slučaja opeklina s upaljačem u obliku slova U, o čemu je svojedobno brujala javnost. Ovo vam javljam jer sam i ja roditelj učenika te škole - dojavio nam je uz diskreciju čitatelj.


Obazrivo pišite!


Želeći provjeriti je li se i što doista dogodilo u malom mjestu koje zbog maksimalne zaštite identiteta učenice niti ne imenujemo, ali i prosvjetara koji je nevin sve dok se ne dokaže suprotno, obratili smo se Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj...  

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Dubrovačkog vjesnika!

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Noć bajki u Mokošici

Noć bajki u Mokošici
U okviru projekta 'Mokošica, ne budi Trnoružica', večeras se održava Noć bajki u Eko parku Ombla u Mokošici. - P...
Noć bajki u Mokošici

'Otkud ti k'o sudbina' na Banjama

'Otkud ti k'o sudbina' na Banjama
Noć Ploča uvijek uveseli neka pjevačka zvijezda, ove je godine to bio Hari Mata Hari. Održana je, kao i uvijek, ...
'Otkud ti k'o sudbina' na Banjama