Vijesti Crna kronika

POLICIJSKA UPRAVA DUBROVAČKO-NERETVANSKA

57-godišnjak skrivao oružje, 32-godišnjakinja zatečena s drogom i bez vozačke

POLICIJSKA UPRAVA DUBROVAČKO-NERETVANSKA
Temeljem naloga Općinskog suda u Dubrovniku, jučer, 20. ožujka, pretražena je kuća u Župi dubrovačkoj, vlasništvo 57-godišnjaka, kada je pronađen pištolj, dva spremnika za pištolj i veća količina streljiva, javljaju iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske. Svo pronađeno oružje i streljivo su uz potvrdu oduzeti, a policija protiv 57-godišnjaka podnosi optužni prijedlog zbog nezakonitog posjedovanja oružja i streljiva što je kažnjivo po Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Izlaznoj graničnoj kontroli na MCGP Mali Prolog jučer, 20. ožujka u popodnevnim satima pristupilo je osobno vozilo šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljala 32-godišnjakinja kod koje je pronađeno preko 15 g marihuane, 9 grama speeda i 25 komada Ecstasya. Sva droga je uz potvrdu oduzeta, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je droga bila namijenjena daljnjoj preprodaji.

Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, policija protv 32-godišnjakinje podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. Osim spomenutog, utvrđeno je i da je upravljala vozilom u vrijeme zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije zbog čega je prekršajno sankcionirana sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya

POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya
Opušci, odbačena ambalaža, razlijepljene žvakalice...moglo bi se nabrajati do sutra što se sve od šporkece može ...
POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya