Vijesti Crna kronika

TRI MANGUPA DOVELA U OPASNOST SEBE, PUTNIKE I VOZAČA 'JEDINICE'

ISTRAGA U TIJEKU Trojica dječaka u Čajkovićima gađala kamenjima Libertasovu 'jedinicu', pa pobjegla plivajući preko rijeke prema Mokošici

TRI MANGUPA DOVELA U OPASNOST SEBE, PUTNIKE I VOZAČA 'JEDINICE'

Trojica dječaka ovog su popodneva napravila pravi cirkus u Čajkovićima. Čitateljica koja nam je informaciju i javila, vozila se preko Čajkovića i na cesti jedva izbjegla tri dječaka ne starija od 12 godina, koji su u kupaćim gaćicama i bosih nogu trčali po cesti. Htjela se zaustaviti i upozoriti ih da se maknu s puta, no promet je bio gust pa to nije uspjela napraviti, no dječake su uočili i drugi vozači. U jednom ih je trenu primijetio i vozač Libertasove 'jedinice', i to kad su prednje vjetrobransko staklo pogodili kamenom.

Autobus se naglo zaustavio nasred ceste, vozač je istrčao vani uzrujan, pokušavajući vidjeti što se točno dogodilo, a dječaci su, kad su vidjeli da su u svom naumu uspjeli, počeli trčati s ceste prema rijeci. Vozač je incident prijavio policiji koja je već petnaestak minuta nakon toga s rotacijama stigla u Rijeku dubrovačku. Dok je policija stigla na mjesto događaja, dječaci su, ispričali su očevidci, već preplivavali rijeku prema Mokošici, odakle su navodno i doplivali do Čajkovića.

Iz OKC-a su potvrdili cijeli događaj, no bez detalja. Osim što su se dječaci doveli u opasnost trčeći po izuzetno prometnoj cesti, u još goru opasnost doveli su se preplivavajući rijeku do druge strane. Tri male glave jako je teško uočiti u rijeci iz barke, broda ili glisera, a svi znamo da se brzina vožnje rijetko smanjuje do samog dolaska do vezova. 

U tijeku je, potvrdili su iz dubrovačke policije, istraga cijelog događaja, a detalji će biti poznati nakon njezinog završetka. 

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Zbirka priča "San crnog kima"

Zbirka priča "San crnog kima"
Predstavljanje zbirke priča Rijada Kambera „San crnog kima“ održat će se u petak, 22. ožujka, u 19 sati u Čitaon...
Zbirka priča "San crnog kima"

3D/4D ultrazvuk u ginekologiji!

3D/4D ultrazvuk u ginekologiji!
Od 21. do 23. ožujka 2019. godine u hotelu Valamar Lacroma u Dubrovniku održati će se jedan od najvećih medicins...
3D/4D ultrazvuk u ginekologiji!