Sport Vaterpolo

VATERPOLO

KUP HRVATSKE ZA KADETE Potopili Medveščaka te izborili utakmicu za peto mjesto

VATERPOLO
Nakon što su prijepodne izgubili od OVK POŠK s 13:9 te ostali bez plasmana u polufinale, kadeti Jug Croatia osiguranja su nadigrali navečer Medveščak u razigravanju za poredak od 5. do 8. mjesta sa čak 18:9 te će u nedjelju, 11. kolovoza, igrati za peto mjesto protiv Solarisa na završnom turniru Kupa Hrvatske za kadete, koji se igra u Zagrebu. Solaris je utakmicu za peto mjesto izborio 9:7 pobjedom protiv Mornara BS. U finalu su Primorje EB i splitski Jadran. U polufinalu su Riječani sa 14:5 dobili HAVK Mladost, dok je Jadran s 12:5 savladao OVK POŠK.

Podsjetnik, Jugaši, aktualni doprvaci Hrvatske, bili su drugi u skupini 'B' u kojoj su izgubili od aktualnog prvaka, Primorja EB, a dobili Medveščak i Mornar BS, ali su u borbi za polufinale poraženi od OVK POŠK, koji je bio treći u skupini 'A' s pobjedom (Solaris) i dva poraza (HAVK Mladost i splitski Jadran).

Jakov Cvjetković s pet pogodaka bio je prvi strijelac Jug CO u drugoj pobjedi protiv Medveščaka u Kupu, Mauro Prkoča i Jure Jarak su postigli po četiri, Ivuša Burđelez dva, a po jedan pogodak Zvonimir Miloglav, Davor Paviša i Vlaho Pavlić.
Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije