Sport Vaterpolo

VATERPOLO

PRVA 'B' HL Prvi remi Kapekaša

VATERPOLO
KPK je osvojio bod protiv Siscie kod kuće u 3. kolu Prve 'B' hrvatske lige, te je sad na učinku od 4 boda. U prva dva kola je imao pobjedu i poraz, kod kuće je na startu prvenstva dobio Osijek s 18:7, a potom izgubio od Opatije u gostima s 12:11.

Protiv Siscie, koja je vodila u trećoj četvrtini s dva pogotka razlike, KPK je na kraju imao zadnjih deset sekundi za napad za pobjedu, ali nije uspio. Davor Skokandić na vratima KPK najbolji pojedinac domaćina s 15 obrana, najbolji strijelac je bio Leo Cukrov s tri pogotka, Antonio Gavranić je postigao dva, a po jedan Ante Radovanović i Toni Mozara. Pod vodstvom trenera Emila Nikolića još su igrali kapetan Frano Radovanović, te Vinko Radovanović, Frano Filippi, Lovor Lozica, Petar Tedeschi, Beris Peručić, Luka Stahor, Franko Fabris i Andrija Botica .

U 4. kolu KPK je gost Delfina iz Rovinja, koji je u 3. kolu poražen od Bellevue Croduxa u Gružu sa čak 24:3. Bellevue Crodux je vodeći sastav lige, jedini sa sve tri pobjede. KPK je drugi sa četiri boda, koliko ima i treća Siscia. Opatija je četvrta, a Delfin peti s po 3 boda, ali i utakmicom manje. Bez boda su na šestom mjestu Jadran iz Kostrene, te na posljednjem sedmom mjestu Osijek s tim da je Jadran odigrao dvije, a Osijek tek jednu utakmicu.

Osijek i Opatija će zaključiti 3. kolo u kojem je slobodan bio Jadran iz Kostrene.
Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Zbirka priča "San crnog kima"

Zbirka priča "San crnog kima"
Predstavljanje zbirke priča Rijada Kambera „San crnog kima“ održat će se u petak, 22. ožujka, u 19 sati u Čitaon...
Zbirka priča "San crnog kima"

3D/4D ultrazvuk u ginekologiji!

3D/4D ultrazvuk u ginekologiji!
Od 21. do 23. ožujka 2019. godine u hotelu Valamar Lacroma u Dubrovniku održati će se jedan od najvećih medicins...
3D/4D ultrazvuk u ginekologiji!