Sport Vaterpolo

VATERPOLO/EUROPSKA LIGA PRVAKA

GRUŽ SLAVI Jug CO - Partizan 21:9!

VATERPOLO/EUROPSKA LIGA PRVAKA

Subota se nije ponovila! U sedmom kolu vaterpolske Lige prvaka Jug CO uvjerljivo je u Gružu slavio protiv beogradskog Partizana, kluba koji ih je u zadnjem odigranom kolu Regionalne lige iznenađujuće pobijedio sa 16:14. Danas potpuno drugačija slika, Dubrovčani odlični u obrani i u napadu, gosti nisu imali nikakve šanse, razlika u kvaliteti bila je prevelika. Utakmica je bila riješena sredinom druge četvrtine, Jugaši su napravili seriju 5:0, na poluvremenu su imali vodstvo 12:5, a bilo je samo pitanje koji će biti konačan rezultat. Na kraju uvjerljivih 21:9! Felipe Perrone predvodio je Jug s pet postignutih golova, jedan manje zabio je Maro Joković. Odlična vijest je i povratak u bazen Pava Markovića, koji se također upisao u strijelce.

Nakon što je PRO Recco slavio u Barceloni, Jugašima pobjeda u idućem, 8. kolu protiv CNA Barcelonete u Gružu (22. ožujka) donosi potvrdu plasmana na završni turnir, Final Six. Nakon toga je u posljednja dva kola u skupini gost, prvo PRO Recca (4. travnja), a na kraju ZF Egera (26. travnja).

7. KOLO  Jug CO – Partizan RF 21:9
Gruž. Suci: Peter Van Der Loo (Nizozemska) i Axel Bender (Njemačka)
JUG CROATIA OSIGURANJE:  Bijač, Macan, Fatović (2), Lončar, Joković (4), Garcia (3), Marković (1), Pavličević, Vrlić (3), Perrone (5), Benić (2), Obradović (1), Popadić. Trener: Vjekoslav Kobešćak.
PARTIZAN RF: Dobozanov, Lukić, Janković (1), Repanović, Lazić (2), Toholj, Drašović, Vučinić (2), Jakšić, Radanović (3), Stojanović (1), Janković, Belopavlović. Trener: Zoran Milenković
Igrač više: Jug CO 6/3, Partizan RF 9/2
Peterci: Jug CO 1/1
Četvrtine: 6:3, 6:2, 4:1, 5:3

Ostali rezultati 7. kola skupine 'B': WASPO Hannover – ZF Eger 11:12, CNA Barceloneta – PRO Recco 6:11
POREDAK
1. PRO Recco 21 bod, 2. Jug CO 14 bodova, 3. ZF Eger 12 bodova, 4. CNA Barceloneta 8 bodova, 5. WASPO Hannover 3 boda, 6. Partizan 1 bod.

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije