Sport Vaterpolo

VATERPOLO/PRVA 'B' HRVATSKA LIGA

PORAZ BELLEVUEA KAKAV SE NE PAMTI Tužnih šest zadnjih minuta

VATERPOLO/PRVA 'B' HRVATSKA LIGA

Poraz Bellevuea u Sisku. Siscia je dobila utakmicu 4. kola s 11:8 te se ona, a ne Bellevue, izjednačila s vodećim KPK. Korčulani i Siščani imaju po 9 bodova (tri pobjede i jedan poraz), dok je Bellevue ostao na 6 bodova (dvije pobjede i dva poraza).

Šest minuta prije kraja utakmice činilo se kako će biti na kraju sasvim suprotno, kako će Bellevue imati 9 bodova te dijeliti prvo mjesto. Vodio je Bellevue s 8:5 i imao kontru, ali su to loše izveli. Nakon toga 6:0 domaćina, koji je pogodio u svakom od šest posljednjih napada na utakmice, a s druge strane Bellevue više nije postigao niti jedan pogodak.

Bellevue je dobio prvu i drugu četvrtinu, prvu s 2:1, na poluvremenu imao vodstvo 6:4. Plus dva zadržao i nakon treće četvrtine (7:5), a u posljednjoj četvrtini prvi pogodio. Ivan Jurić i Emilio Tullio su bili prvi strijelci Bellevuea u Sisku. Postigli su po dva pogotka, a po jednom su mrežu domaćina tresli Marko Buconić, Luka Vrdoljak, Petar Pejić i Toni Paskojević. Još su igrali Toni Jarak, Nikola Sršen, Kristijan Čulina, Mario Jankulevski, Leo Bogdanović, Ivo Radičević i Toni Rozić.

U 5. kolu Bellevue dočekuje Delfin (subota, 28. siječnja).

Vode KPK i Siscia s po 9 bodova, Bellevue i Jadran Kostrena po 6 bodova, Galeb MR (utakmica manje) 3 boda, Delfin posljednji bez boda s utakmicom manje.
 

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya

POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya
Opušci, odbačena ambalaža, razlijepljene žvakalice...moglo bi se nabrajati do sutra što se sve od šporkece može ...
POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya