Sport Tenis

TENIS

LUCIJA ĆIRIĆ BAGARIĆ U FINALU BRATISLAVE Dubrovkinja na korak do prvog pojedinačnog ITF-ovog naslova na juniorskom Touru!

TENIS
Lucija Ćirić Bagarić će u nedjelju igrati za naslov pobjednice juniorskog ITF-ovog turnira u Bratislavi. Suparnica će joj biti druga nositeljica, Slovakinja Yvonna Zuffova, trenutno 641. juniorka svijeta.

- Lucija je već osvojila jedan juniorski ITF-ov turnir, ali u paru. Sad ima priliku doći do svog prvog pojedinačnog uspjeha na jednom juniorskom ITF-ovom turniru. Inače, sam plasman u polufinale je njezin najveći pojedinačni uspjeh do danas na juniorskom Touru – podvukao je njezin otac Boris Ćirić Bagarić.

15-godišnja Dubrovkinja je na startu turnira u glavnom gradu Slovačke dobila domaću tenisačicu Ninu Darmatiovu sa 6:4 i 6:1. Potom je bila bolja od Čehinje Katrin Pavkove sa 6:4, 0:6 i 6:2, da bi u četvrtfinalu sa 6:4 i 6:3 bila bolja od Slovakinje Martine Marusinove. Polufinale je dobila bez borbe jer je domaća tenisačica s pozivnicom Nina Vargova predala meč zbog ozljede.

Plasmanom u finale turnira u Bratislavi Lucija, koju trenira Jerko Bambić, napredovat će na svjetskoj rang listi za otprilike dvjesto mjesta. Trenutno je 1063. juniorka svijeta. Ukoliko pak u Bratislavi otiđe do kraja, osvoji naslov, na najnovijoj rang listi bila bi oko 750. mjesta. 
Naslovnica Tenis

Najčitanije

Najnovije

Zatonjani, bez vode ste do 22 sata

Zatonjani, bez vode ste do 22 sata
Došla je važna obavijest iz Vodovoda Dubrovnik. Zbog sanacije kvara na vodoopskrbnoj mreži do 22.00 sata bez vod...
Zatonjani, bez vode ste do 22 sata