Sport Tenis

MEĐUNARODNI TENISKI TURNIR

DUBROVNIK DUB BOWL Može li Zach Stephens nakon trijumfa 2017. u uzrastu do 11 godina osvojiti ove godine i turnir do 13 godina?

MEĐUNARODNI TENISKI TURNIR
Tko će igrati u nedjeljnim finalima šestog izdanja Dubrovnik DUB Bowla? Nakon pet dana turnira, odigranih više od 600 mečeva, poznati su polufinalni parovi u oba uzrasta, do 11 i do 13 godina, te u obje konkurencije, tenisačice i tenisači.
 
U uzrastu do 11 godina u konkurenciji tenisačica u prvom polufinalu igrat će Kineskinja Ruien Zhang i Iva Lakić iz Crne Gore, a u drugom Izraelka Eden Mayorkes i Hrvatica Marta Dobrić. U konkurenciji tenisača do 11 godina u prvom polufinalu igraju Bugarin Ivan Ivanov i David Iliev iz Njemačke, a u drugom Dimitar Simeonov Kisimov iz Bugarske i Shotaro Yamamoto iz Japana.

U uzrastu do 13 godina u konkurenciji tenisačica za finale će igrati prva nositeljica, Nera Tesankić iz Hrvatske i Sapir Cohen iz Izraela, dok je drugo polufinale – bugarsko polufinale: Iva Ivanova protiv druge nositeljice, Lidiye Ivelinove Encheve. U konkurenciji tenisača do 13 godina do polufinala su stigli prvi, drugi i treći nositelj. U prvom polufinalu igraju prvi nositelj Dorian Salopek iz Hrvatske i treći nositelj Maksym Khlyvniuk iz Ukrajine, a u drugom polufinalu drugi nositelj, Angel Vladov iz Bugarske i Zach Stephens iz Velike Britanije, koji je 2017. osvojio turnir do 11 godina.

Polufinala se igraju na tenis terenima u Gospinom polju u subotu, 22. lipnja.
Šest godina - igrači i igračice iz 63 države svijeta!
Ove godine imamo na popisu sudionika turnira igrače i igračice iz novih šest država svijeta. Sa šestim izdanjem možemo se pohvaliti s gotovo tisuću mališana iz više od 60 država svijeta, točno, 63 države, sa svih kontinenata. Šesto izdanje turnira, koje je počelo u ponedjeljak, 17. lipnja i koje traje do nedjelje, 23. lipnja, okupilo je oko 150 tenisačica i tenisača - istaknuli su organizatori turnira. 

Naslovnica Tenis

Najčitanije

Najnovije

POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya

POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya
Opušci, odbačena ambalaža, razlijepljene žvakalice...moglo bi se nabrajati do sutra što se sve od šporkece može ...
POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya