Sport Rukomet

PAKET 24 PREMIJER LIGA RUKOMETAŠA

SITUACIJA JE SVE SAMO NE DOBRA Dubrovnik izgubio i četvrtu u nizu

PAKET 24 PREMIJER LIGA RUKOMETAŠA
Dubrovnik je upisao četvrti poraz u nizu, a sedmi ukupno. Izgubio je u Poreču od istoimenog domaćina s 36:24 te je kraj prvog dijela dočekao s tri boda. Prvog je osvojio u 1. kolu kod kuće protiv Umaga (27:27), a preostala dva kad je u 5. kolu u Gospinom polju dobio Zamet s 31:26.

U Poreču Marko Kobetić je u 3. minuti pogodio za 1:0 vodstvo Dubrovnika, a u 5. minuti je izjednačio na 2:2. Anes Avdić je u 7. minuti poravnao na 3:3. Domaćin je potom s dva pogotka u nizu poveo s 5:3 te više nije ispuštao prednost, koja je u prvom poluvremenu bila najveća u 25. minuti (17:10), a u nastavku na ulasku u posljednju minutu kad je Poreč imao devet pogodaka viška (36:27).

Marko Kobetić je sa sedam pogodaka bio prvi strijelac Dubrovnika, Leo Brnin je postigao jedan manje, Anes Avdić, Maro Dabelić i Tomislav Radić po tri, Marino Gabrieri i Luka Bevenda po dva te Teo Putica i Hrvoje Lončarica po jedan. Kristijan Raguž i Toni Baršić su imali po dvije obrane. S druge strane vratari Poreča su obranili 14 udaraca Dubrovnika u okvir gola, Filip Perić je s devet pogodaka bio prvi strijelac domaćina i utakmice.

Prvenstvo se odmah nastavlja. Do kraja 2019. odigrat će se prva tri kola drugog dijela. Dubrovnik je prvo gost Umaga, nakon toga dočekuje Bjelovar te ide u goste Spačvi u Vinkovce.
Pogledajte tablicu!
1. Gorica 15 bodova, 2. Dubrava 12 bodova, 3. Poreč 9 bodova, 4. Spačva Vinkovci (utakmica manje) 9 bodova, 5. Bjelovar (utakmica manje) 9 bodova, 6. Zamet 9 bodova, 7. Varaždin 8 bodova, 8. Umag 8 bodova, 9. Sesvete 6 bodova, 10. RKHM Dubrovnik 3 boda.
 

Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije