Sport Rukomet

NOVI IZAZOV U KARIJERI ZA MLADU VRATARKU

Petra Marinović u francuskom Brestu
 

NOVI IZAZOV U KARIJERI ZA MLADU VRATARKU
Još jedno veliko priznanje za dobar rad u rukometnom klubu Dalmatinka iz Ploča posebno sa vratarkama jedinom prvoligašu stiglo je ovih dana iz Francuske. Mlada i nadarena juniorka reprezentativka Petra Marinović prihvatila je primamljivu ponudu koja se lako ne odbija te će od kolovoza ova 18-godišnjakinja naredne dvije sezone provesti u Akademiji francuskog prvoligaša BBH Brest. Do realizacije ovog transfera došlo je zahvaljujući u prvom redu razumijevanju njezinih roditelja i predstavnika ugledne rukometne akademije koji već duže vrijeme prate mladu nadarenu Pločanku. Klub Brest u posljednjem prvenstvu Francuske zauzeo je 3.mjestošto im je osiguralo sljedeće sezone igranje u Europskoj ligi prvakinja.

Zanimljivo je da Francuska akademija u ovoj godini od velikog broja kandidatkinja izabrala samo njih pet među kojima je i Petra, a društvo joj prave tri Francuskinje i jedna igračica iz Srbije.

Nakon dvije godine o daljnjoj suradnji i produženju ugovora na još dvije godine mogue je u koliko obe strane budu zadovoljne.
Petra Marinović prije odlaska u Francusku sa juniorskom reprezentacijom će nastupiti u Mađarskoj mjestu Gyor na Europskom prvenstvu koje će se održati u srpnju.
 
Branko Kulidžan
 
Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije

POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya

POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya
Opušci, odbačena ambalaža, razlijepljene žvakalice...moglo bi se nabrajati do sutra što se sve od šporkece može ...
POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya