Sport Rukomet

PRVA HRVATSKA LIGA JUG RUKOMETAŠA

PORAZ U ZADNJOJ SEKUNDI Vidimo se na proslavi prvog mjesta i plasmana u Premijer ligu!

PRVA HRVATSKA LIGA JUG RUKOMETAŠA
Rukometaši Dubrovnika su poraženi u derbiju pretposljednjeg kola južne skupine Prve hrvatske lige, međutim, prvo mjesto su osigurali kolo prije gostovanja kod prvog pratitelja. Ribola Kaštela je bila bolja s 26:25. Pogodak za pobjedu postigla je sekundu prije kraja. Bilo je to ujedno jedino vodstvo domaćina na utakmici.

Iako je bio nekompletan, nedostajala su trojica igrača (Kristijan Janđel, Hrvoje Lončarica i Leo Brnin), RKHM Dubrovnik je odigrao vrlo dobro prvih 50 minuta utakmice. Na poluvremenu je vodio s 12:10, a u 50. minuti s 21:17. Zanimljiva je bila sama završnica utakmice. Poveo je sastav trenera Silvia Ivandije s 25:24 nepunih pola minute prije kraja. Domaći su izveli brzi centar te izjednačili. Dubrovnik tada gubi loptu, a domaćin koristi priliku te u pogotkom sekundu prije kraja stiže do pobjede.

U zadnjem kolu RKHM Dubrovnik dočekuje Karlovac.

- Vidimo se u subotu, 4. svibnja, u 19.30 sati u Gospinom polju na zadnjoj utakmici sezone pa da skupa proslavimo naslov prvaka! – uputio je poziv Rukometni klub hrvatske mladeži Dubrovnik, koji je u svojoj 45. godini postojanjja ostvario najveći uspjeh. Igrat će iduće sezone po prvi put u najvećem rangu, Premijer ligi.
Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije

POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya

POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya
Opušci, odbačena ambalaža, razlijepljene žvakalice...moglo bi se nabrajati do sutra što se sve od šporkece može ...
POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya