Sport Nogomet

NOGOMET

DRUGA LIGA SREDIŠTE SPLIT Pionirima iz Župe i Konavala po bod, kadetima nesretna 67. minuta....

NOGOMET
Pioniri i kadeti su u Drugoj ligi središte Split odigrali 4. kolo.

Pioniri Župe dubrovačke i Konavljanina (Nogometne akademije Konavle) su kod kuće osvojili po bod, 1:1 protiv Omladinca iz Vranjica odnosno 3:3 protiv Šibenika II, dok je Jadran Luka Ploče poražen 5:1. Župa dubrovačka je gubila 1:0 od 27. minute, a šest minuta poslije je izjednačila pogotkom Matea Družića. U Čilipima Šibenik II je vodio s 1:0 od 24. minute te s 3:1 od 52. minute. Na 1:1 Konavljanin je izjednačio pogotkom Karla Čupića u 42. minuti, a drugi i treći pogodak domaći su postigli u nepune dvije minute. U 64. minuti strijelac je bio Josip Fragić, a u 65. minuti za konačnih 3:3 Dominik Desin.

Pogodak za Jadran Luka Ploče u porazu 5:1 od Primorca (BNM) postigao je Šime Erceg, koji je u 40. minuti smanjio na 3:1.
Na vrhu su sa sve četiri pobjede Vodice i GOŠK iz Kaštel Gomilice, Konavljanin je peti sa 7 bodova (dvije pobjede, po jedan remi i poraz), Župa dubrovačka je deveta sa 4 boda (utakmica više, unaprijed odigrala u gostima kod Velebita iz Benkovca – pobjeda 2:1, Župljani imaju pobjedu, remi i tri poraza), dok je Jadran Luka Ploče na začelju bez boda (četiri poraza).

U natjecanju kadeta sva tri županijska drugoligaša su poražena, Župa dubrovačka i Konavljanin (Nogometna akademija Konavle) na svom terenu, a Jadran Luka Ploče u gostima. Omladinac iz Vranjica je u Čibači dobio Župu dubrovačku s 1:0, Šibenik II je u Čilipima s 2:0 savladao Konavljane, a Jadran LP je s 2:1 poražen u gostima od Primorca (Biograd na Moru). Pločani su poveli pogotkom Duje Žderića u 50. minuti. Domaćin je izjednačio u 62., a do pobjede stigao pogotkom u 67. minuti. Zanimljivo, Župa dubrovačka je poražena pogotkom u 67. minuti, a Šibenik II je za konačnih 2:0 mrežu Konavljanina zatresao u 67. minuti.

Omladinac iz Vranjica sa sve četiri pobjede vodi ispred GOŠK-a iz Kaštel Gomilice, koji ima tri pobjede i jedan remi. Jadran Luka Ploče je nakon prvog poraza ostao na sedam bodova te je četvrti. Župa dubrovačka ima pobjedu, jedan remi i tri poraza (unaprijed je odradila utakmicu 10. kola, gostovanje u Benkovcu – poraz od Velebita sa 4:0) te sa četiri boda zauzima deseto mjesto, dok je Konavljanin s bodom (remi i tri poraza) na posljednjem dvanaesto mjestu.
Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije