Sport Nogomet

NOGOMET

MLAĐI UZRASTI DRUGA NL - SREDIŠTE SPLIT Omišani odnijeli sve iz Čilipa, prva pobjeda kadeta Župe dubrovačke

NOGOMET
Pioniri Konavljanina su poraženi u Čilipma u 3. kolu Druge lige središte Split od Omiša s 5:1. Gosti su dobili prvo poluvrijeme s 2:0. Josip Bete je pogotkom u 56. minuti preopolovio prednost Omiša, ali tri minute poslije ponovno se zatresla mreža domaćina, koji je do kraja primio još dva pogotka. Jadran Luka Ploče je izgubio kod kuće od GOŠK-a iz Kaštel Gomilice sa 4:0, a istim rezultatom je izgubila i Župa dubrovačka kod Primorca u Biogradu na Moru.

Konavljanin je s dvije pobjede i jednim porazom peti, Jadran Luka Ploče i Župa dubrovačka su na začelju bez boda. Vode Vodice i GOŠK Kaštel Gomilica sa sve tri pobjede.

Kadeti Jadran Luka Ploče odigrali su 1:1 kod kuće protiv GOŠK-a iz Kaštel Gomilice, koji je poveo u 8. minuti, dok je domaćin izjednačio u 32. pogotkom Duje Žderića. Konavljanin je s 1:0 poražen u Čilipima od Omiša. Gosti su pogodak postigli u 24. minuti. Župa dubrovačka je pak slavila u gostima. Nakon poraza na startu u Kaštel Gomilici od GOŠK-a s 5:0, zatim prvog osvojenog boda - 2:2 kod kuće protiv Vodica, sad je dobila s 2:0 Primorac u Biogradu na Moru. Prvi pogodak za momčad iz Čibače trenera Mladena Nikolića bio je autogol, a za konačnih 2:0 pogodio je Đani Protić.  

FOTO Kadeti, 3. kolo, Čilipi: Konavljanin - Omiš 0:1

Pločani dijele drugo mjesto s GOŠK (KG) - dvije pobjede i jedan remi, Župa dubrovačka je šesta sa četiri boda (pobjeda, remi i poraz), dok je Konavljanin jedanaesti s jednim bodom (remi i dva poraza). U konkurenciji dvanaest klubova Omladinac vodi sa sve tri pobjede. Za 

U 4. kolu Druge lige središte Split pionira i kadeta Župa dubrovačka dočekuje Omladinac, Konavljanin je domaćin Šibeniku II, a Jadran Luka Ploče je gost Primorca (Biograd na Moru). 

Mlađi pioniri i juniori utakmice 3. kola Druge lige središte Split igraju u nedjelju, 22. rujna. Neretvanac dočekuje Vodice, Neretvi u goste dolazi Omiš, a Pločani igraju na Klisu protiv Uskoka.
Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije