Sport Nogomet

NOGOMET

ŽUPANIJSKI KUP 'Plava makinja' izbacila Pločane, BŠK Zmaj dočekao Jadran 1929.

NOGOMET

Neretvanac je izbacio Jadran Luka Ploče iz Županijskog kupa. Branitelj naslova je u ogledu dva trećeligaša slavio na svojoj Podvornici s 3:2. Jurica Granić je u 33. minuti doveo Opuzence u vodtvo. Izjednačili su Pločani početkom nastavka, u 49. minuti (Nikola Marinović). Dvije minute poslije opet vodi domaćin (Domagoj Zovko), a u 80. minuti novo izjednačenje (Ante Musulin). Ipak, nisu o pobjedniku odlučivali na kraju kazneni udarci. Dvije minute prije kraja Domagoj Zovko je svojim drugim pogotkom odveo Neretvanac u finale Županijskog kupa Nogometnog centra Neretva u kojem će igrati protiv Gusara, koji je u drugom polufinalu sa 4:0 dobio na svom terenu ONK Metković.

Finalisti Nogometnog centra Pelješac su SOŠK 1919. i Orebić. Stonjani su u Putnikovićima sa 6:1 dobili Rat iz Kune, dok je Orebić bio slobodan. U finalu Nogometnog centra Korčula Lastovo igrat će Jadran 1929. Smokvica i BŠK Zmaj. Blaćani su bili slobodni, a Jadran 1929, je kao gost slavio protiv velolučkog Hajduka 1932. s 3:2.

U Nogometnom centru Dubrovnik - Župa dubrovačka - Konavle Župa dubrovačka je slobodna i čeka pobjednika susreta Slaven - Croatia Gabrili, koji se na Grudi igra u srijedu, 22. ožujka s početkom u 15 sati.

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije