Sport Nogomet

NOGOMET

SJEĆANJE NA JOSIPA Može li Lokomotiva nastaviti svoj niz?

NOGOMET

GOŠK Dubrovnik 1919. i selekcija dvije najjužnije hrvatske općine, Župa dubrovačka i Konavle, otvorit će peto izdanje memorijalnog nogometnog turnira za igrače do 16 godina, 'Josip Zvono', koji se igra u spomen na hrvatskog branitelja, koji je sa 16 godina 1991. godine poginuo braneći svoj Grad i Republiku Hrvatsku. Spomenuta utakmica se igra u subotu, 3. prosinca na igralištu Lapad s početkom u 13.30 sati. Potom, nakon nje, u 15 sati, u drugom polufinalu turnira ogledat će se zagrebačka Lokomotiva i RNK Split.

U nedjelju, 4. prosinca, program u Lapadu počinje u 11 sati kada se igra revijalna utakmica između GOŠK Jug Veteran '79 i selekcije Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske županije. Nakon toga se igraju posljednje dvije utakmice turnira. U 12.15 sati počinje utakmica za treće mjesto, a u 13.30 sati finalna utakmica. Utakmice turnira traju dva puta po 30 minuta. U slučaju neriješenog rezultata nakon 60 minuta igre izvode se kazneni udarci.

Prvo izdanje turnira odigrano 2012. osvojili su kadeti GOŠK-a 1919., godinu poslije najbolji su bili kadeti Sarajeva, dok su 2014. i 2015. pobjednici bili kadeti zagrebačke Lokomotive.

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije