Sport Nogomet

NOGOMET/TREĆA HL-JUG

Vodeći Hajduk u Lapadu: evo startnih jedanaest GOŠK Dubrovnik 1919., najugodnijeg iznenađenja lige, za derbi kola!

NOGOMET/TREĆA HL-JUG

Na vratima će biti Kristić, u zadnjem redu Ivanišević, Jokić, Žile i Nemec, ispred Cicijelj, Horvat, Karlo Torbarina i Kljunak, zatim Jurić te skroz naprijed Hodžić – izdiktirao je Franjo Domić, trener GOŠK Dubrovnika 1919. sastav svoje momčadi, koji će ove subote, 29. listopada u 14.30 sati početi u Lapadu utakmicu s Hajdukom II.

U Dubrovniku se igra derbi 13. kola Treće hrvatske lige – jug. GOŠK Dubrovnik 1919. dijeli s Kamenom treće mjesto s 22 boda, dok je Hajduk II. s tri boda više na prvom mjestu. GOŠK Dubrovnik 1919. je nanizao tri pobjede, četiri utakmice bez primljenog pogotka i šest utakmica bez poraza. Hajduk II. za cilj ima plasman u veći rang, ali Domić kaže: 'Imamo danas 22 boda u koja su igrači prije svega, zatim ljudi iz najužeg vodstva te treneri, kolege Skaramuca i Herceg i ja, uložili puno truda i  znoja. Plus, imamo se sad za što boriti, a to je prvo mjesto. Ne samo protiv Hajduka u subotu, već do kraja prvenstva. Borit ćemo se za svaku travku, i to ne samo u Lapadu, već i na strani'.

Na dubrovačkoj klupi protiv splitskih 'Bilih' bit će Sarić, Mušić, Raguž, Glavinić, Berković, Petrušić i Vuknić.

Utakmicu GOŠK Dubrovnik 1919. – Hajduk II. sudit će Zvonimir Sinovčić iz Novigrada. Svaki gledatelj će uz kupljenu ulaznicu (30 kuna) na poklon dobiti naljepnicu – grb dubrovačkog kluba.

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije

Thompson na Stradunu 6. prosinca

Thompson na Stradunu 6. prosinca
Grad Dubrovnik za Dan dubrovačkih branitelja, 6. prosinca, organizira na Stradunu koncert Marka Perkovića Thomps...
Thompson na Stradunu 6. prosinca