Sport Košarka

PRVA HRVATSKA LIGA KOŠARKAŠA

NAZDRAVILI POBJEDU CEDEVITOM Petar Dubelj pogodio svih osam šuteva za dva, svih devet slobodnih bacanja...

PRVA HRVATSKA LIGA KOŠARKAŠA
Košarkaši Dubrovnika su dobili kod kuće Cedevitu Junior s 91:86 (27:21, 24:19, 23:26, 17:20) u 6. kolu Prve hrvatske lige.

Petar Dubelj je bio prvo ime Dubrovnika. Valorizacija (čak) 41 to potvrđuje. Postigao je 34 koša, pogodio svijh osam šuteva za dva, svih devet slobodnih bacanja te tri trice iz osam pokušaja. Zatim, imao je šest skokova, sedam asistencija i četiri osvojene lopte. Ivan Vodopija je također bio raspoložen u napadu – 25 koševa. Pogodio je 9 od 13 šuteva uz igre te 6 od 8 slobodnih bacanja, imao tri skoka, četiri asistencije i tri osvojene lopte. Dvoznamenkast u napadu bio je još Nikola Došen s 13 koševa, četiri skoka, tri asistencije te tri osvojene lopte.

Zatim, Antonio Petrović je pobjedi doprinio sa 6 koševa, Ivan Perković i Vlaho Raguž s po 5 te Paolo Antonio Urukalo s 3 koša. Još su igrali Toni Mustapić (tri skoka i četiri asistencije), Niko Stasjuk i Petar Koprivica, a u sastavu trenera Željka Vreće još su bili Karlo Kalafatović i Jakov Vujičić.

Dubrovnik, koji je s tri pobjede i dva poraza na diobi trećeg mjesta, u 7. kolu je gost Zapruđa, koje imaju dvije pobjede i tri poraza. Vode Jazine Arbanasi sa 6/0, dok je Samobor drugi s 5/1... 
Naslovnica Košarka

Najčitanije

Najnovije

Novi broj Dubrovačkog vjesnika

Novi broj Dubrovačkog vjesnika
U NOVOM BROJU DUBROVAČKOG VJESNIKA PROČITAJTE: PROVJERILI SMO KLIMA LI SE SLUČAJ FILMSKE PLJAČKE U ZRAČNOJ LUCI...
Novi broj Dubrovačkog vjesnika