Sport Košarka

KOŠARKAŠKI KLUB DUBROVNIK

KINESKA POŠTA Opet su se u neizvjesnoj završnici bolje snašli iskusniji Litvanci

KOŠARKAŠKI KLUB DUBROVNIK
Prva utakmica je bila neizvjesna do zadnje sekunde, ali sad i druga. U prvoj je Dubrovnik imao šut za izjednačenje i produžetak. NIje pogodio tricu, a što je potom uspjelo suparniku. Ubacio je tricu sa zvukom sirene te je na semaforu pisalo 89:83 za selekciju Litve sastavljenu od njihovih prvoligaških igrača. Sad u drugom ogledu istih suparnika na kineskom turneji Dubrovnik je dobio prvu četvrtinu, na poluvremenu je bilo izjednačeno. Litvanci su u trećoj ostvarili osjetnu prednost od 12 koševa razlike, ali u posljednjoj Dubrovnik se vratio u igru za pobjedu. Međutim, opet nije uspio.

- Neizvjesna završnica u kojoj su se bolje snašli iskusniji Litvanci - istaknuo je trener Dubrovnika Darko Kunce. 

Na kraju poraz 69:64. Pred 8.500 gledatelja Dubrovnik je u Shuozhou protiv selekcije LItve igrao u sastavu: Filip Vujičić (9), Toni Mustapić (3), Jure Boban (2), Antonio Petrović (4), Niko Stasjuk, Petar Koprivica, Marin Mihalić, Domagoj Vrkić (7), Krešimir Radovčić (13), Ivan Perković (9) i Marko Šarac (17).

Dubrovnik je na kineskoj turneji na učinku pobjeda (reprezentacija Kine do 19 godina na drugom turniru 93:83) i četiri poraza (na prvom turniru od selekcija Kine do 19 godina 82:72, od Crvene zvezde do 19 godina s 90:86, te na oba turnira od selekcije Litve).

Na drugom od ukupno tri turnira u Kini Dubrovniku je još preostao ogled protiv Crvene zvezde. 
Naslovnica Košarka

Najčitanije

Najnovije

Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana

Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana
Split se danas peče na 'simboličnih' 35, a u moru mjerimo 26 stupnjeva. Ali osjećaj je puno gori, kako Splićani ...
Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana