Sport Košarka

PULA DOMAĆIN ZAVRŠNOG TURNIRA KUPA HRVATSKE ZA KOŠARKAŠICE 'RUŽICA MEGLAJ RIMAC'

RAGUSA PROTIV BRANITELJA NASLOVA OTVARA FINAL FOUR Cvetana Matić: 'Ako nam iz Medveščaka pruže i malu šansu...'

PULA DOMAĆIN ZAVRŠNOG TURNIRA KUPA HRVATSKE ZA KOŠARKAŠICE 'RUŽICA MEGLAJ RIMAC'
Nama je izuzetna čast što smo drugu godinu zaredom prisutni u završnici natjecanja. Imali smo ove sezone problema s ozljedama, ali smo unatoč tome napravili odličan rezultat, kako u prvenstvu, tako i u Kupu. Priželjkivali smo plasman na završnicu Kupa Hrvatske. To smo ostvarili. Naravno, sad nam je želja izboriti finale pa ako nam iz Medveščaka pruže i malu šansu, mi ćemo je sigurno zgrabiti - istaknula je Cvetana Matić, trenerica Raguse uoči polufinala završnog turnira Kupa Hrvatske 'Ružica Meglaj Rimac' u Puli, a u kojem im je suparnik ni manje, ni više nego branitelj naslova, uz to aktualni prvak te vlasnik najbolje pozicije u doigravanju za prvaka Hrvatske u sezoni 2018./19. 

Medveščak je zadnje četiri sezone osvajao Kup Hrvatske. Do prvog trofeja u Kupu 'Ružica Meglaj Rimac' stigao je baš pobjedom u finalu protiv Raguse kad se Final four igrao u Rijeci, a posljednji trijumf je ostvario opet uspjehom u finalu protiv Raguse, i to prije godinu dana na Final fouru u Gospinom polju. 

Ragusa i Medveščak otvaraju Final four Kupa Hrvatske 'Ružica Meglaj Rimac' u Puli ovog petka, 5. travnja, u 17 sati. Drugo polufinale između domaćina, Pula Črnja Tours i Šibenika, počinje u 19.30 sati. Nema ogleda za treće mjesto. Finale se igra u subotu, 6. travnja, od 17.30 sati uz izravan prijenos na drugom programu Hrvatske televizije. 
Naslovnica Košarka

Najčitanije

Najnovije