Sport Košarka

PRVA HRVATSKA LIGA KOŠARKAŠA

RASPJEVANI DUBROVNIK 'Zakucao' jesenskog prvaka u Gospinom polju 

PRVA HRVATSKA LIGA KOŠARKAŠA
Dubrovnik je dobio Jazine Arbanasi sa čak 29 razlike – 96:67. Uzvratio je jesenskom prvaku za poraz u Zadru u prvom dijelu sa 16 razlike. Budu li na kraju Dubrovnik i Jazine Arbanasi imali isti broj pobjeda i poraza, momčad trenera Željka Vreće će biti u prednosti.

Na poluvremenu je Dubrovnik imao 10 koševa viška (45:35), a zadnju četvrtinu je dobio s 29:14. Nadskakao je suparnika. Imao 15 skokova više (45:30). Imao je daleko više raspoloženih igrača. Filip Vujičić je bio prvi strijelac domaćina. Postigao je 25 koševa, pogodio 10 od 11 šuteva za dva. Imao je 8 skokova, te po jednu asistenciju, osvojenu loptu i blokadu. I Ivan Vodopija je bio u klubu 'plus 20'. Ubacio je 21 koš, dodao tome 7 skokova, 5 asistencija, te 2 blokade. Još je dvoznamenkast u napadu bio Petar Dubelj s 11 koševa (5 skokova, 5 asistencija i 4 osvojene lopte). Koš zadarske momčadi pogađali su još: Vlaho Raguž 8 koševa (6 skokova), Toni Mustapić 7, Petar Koprivica 6, Jure Boban 5, Vedran Soko, Nikola Došen i Maro Lučić po 4. Soko je imao 4 asistencije, Došen 7 skokova, 3 asistencije i jednu blokadu, a Lučić po dva skoka i asistencije, te jednu blokadu. Još su igrali Antonio Petrović i Niko Stasjuk.

Dubrovnik je i dalje peti. Ima 10 pobjeda i 7 poraza, pobjedu manje, a poraz više od dvojca, koji dijeli treće mjesto (Agrodalm i Jazine Arbanasi). Vodi Sonik Puntamika s 13 pobjeda i 4 poraza, dok je druga Dubrava s 12 pobjeda i 5 poraza.

Dubrovnik je u 18. kolu gost Rudeša. Do kraja ligaškog dijela je ukupno pet kola. Četiri prvoplasirana će igrati u doigravanju za prvaka.
Naslovnica Košarka

Najčitanije

Najnovije

POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya

POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya
Opušci, odbačena ambalaža, razlijepljene žvakalice...moglo bi se nabrajati do sutra što se sve od šporkece može ...
POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya