Sport Košarka

KOŠARKA/A-2 HRVATSKA LIGA - JUG

VODILI SVE DO PRED KRAJ Dubrovnik u završnici promašio, a Omiš pogodio

KOŠARKA/A-2 HRVATSKA LIGA - JUG

Novi, deveti poraz košarkaša Dubrovnika. U 12. kolu južne skupine A-2 hrvatske lige izgubili su u Omišu od Omiš Čagalj Toursa sa 70:64 (17:19, 14:12, 19:21, 20:12) te su i dalje na tri pobjede. U prvom dijelu sezone Dubrovnik je u Gospinom polju nadigrao Omiš Čagalj Tours sa 102:80.

- Dobro smo igrali u Omišu. Vodili više-manje od početka do završnice u koju smo ušli sa 4 koša prednosti, ali tada je domaćin pogodio nekoliko šuteva, a mi smo s druge strane promašili nekoliko otvorenih šuteva te smo ostali bez pobjede – rekao je Željko Vreća, trener Dubrovnika.

Omiš Čagalj Tours je i dalje peti u konkurenciji deset klubova sa sedam pobjeda i pet poraza. Dubrovnik je u Omišu igrao u sastavu: Husnija Habul (7), Ivan Marković (4), Mateo Vidović (8), Božo Katić (5), Vlaho Raguž (4), Vjekoslav Vučinović (11), Ivan Bogdanović (2), Filip Vujičić, Maro Lučić (20), Petar Koprivica, Joško Kušt (3) i Antonio Petrović.

U 13. kolu u Gospino polje stiže pretposljednji Solin, koji je uoči 12. kola imao dvije pobjede i devet poraza. Utakmica se igra u nedjelju, 29. siječnja s početkom u 18 sati.

Naslovnica Košarka

Najčitanije

Najnovije

Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana

Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana
Split se danas peče na 'simboličnih' 35, a u moru mjerimo 26 stupnjeva. Ali osjećaj je puno gori, kako Splićani ...
Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana