Sport Ostalo

SLOBODNE BORBE

SPEKTAKL KSW-A U ZAGREBAČKOJ ARENI Račić za pojas, borit će se i Delija!

SLOBODNE BORBE
Poljska KSW organizacija je objavila - borilački spektakl 9. studenog u zagrebačkoj Areni uveličat će teškaški okršaj u kojem će se boriti Ante Delija i bivši UFC borac Denis Stojnić, 39-godišnji MMA veteran, koji je karijeri profesionalca ima 13 pobjeda i 3 poraza. Dva od tri izgubljena dvoboja, izvadio je podatak fightsite.hr, odradio je u UFC-u u kojem je nastupao 2009. godine. Bolji od njega prekidima su bili kasniji UFC-ov prvak Cain Velasquez te Stefan Struve. Stojnić je nakon otkaza u elitnoj promociji u nekoliko navrata najavljivao povratak, no on se nikada nije dogodio.

U jednom trenutku, podsjeća se, bio je najavljen za meč njega i Mara Peraka u FFC promociji, no on se nije realizirao. Dodaje se kako u svojoj 'vitrini' Stojnić ima pobjedu protiv jednog Hrvata - 2011. svladao je kickboksača Mladena Kujundžića na Gloryjevoj priredbi. Prije dvije godine, 2017. godine, meč Delija vs. Stojnić najavljen je da će se održati na Noći Gladijatora u Dubrovniku, ali se on na kraju nije dogodio.

Delija, koji je danas u Cro Cop Teamu, u profi karijeri ima 16 pobjeda i 3 poraza.

- Dragi prijatelji, ovim putem najavljujem borbu koju su balkanski fanovi htjeli gledati. Veliki respekt za iskusnog protivnika Denisa Stojnića i za njegovu karijeru, ali do trenutka dok se ne zatvore vrata od kaveza. Siguran sam da će borba biti atraktivna publici i ovim putem, pozivam Vas da nas dođete podržati 9. studenog u Arenu Zagreb. Ovaj događaj KSW-a mnogo znači za budućnost balkanskog MMA-a. 'You just can't beat the person who never gives up' - objavio je Delija na Instagramu te potvrdio nastup na priredbi poljske organizacije na kojoj će se boriti još jedan borac ponikao u Ultimate fight klubu Gladiator - Antun Račić ima priliku osvojiti pojas prvaka bantam kategorije KSW organizacije. I njemu će suparnik biti bivši UFC borac, Poljak 29-godišnji Damian Stasiak, koji je nekoliko mjeseci stariji od borca iz Župe dubrovačke, a koji je imao ukupno sedamnaest profesionalnih borbi (jedanaest pobjeda i šest poraza) i koji je dobio zadnje tri.

Račić je dobio zadnjih pet borbi. U trideset i dvije profesionalne borbe ostvario je dvadeset i tri pobjede uz jednu borbu bez pobjednika...
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije