Sport Ostalo

MEDIJSKI POKROVITELJ 'DUBROVAČKI VJESNIK'

TURNIR NA MALE BARE 'SVETI MIHAJLO' Već su se prijavile 54 momčadi, dođite na ždrijeb te se uključite u humanitarnu akciju!
 

MEDIJSKI POKROVITELJ 'DUBROVAČKI VJESNIK'
Prijave za Nogometni turnir na male barice 'Sveti Mihajlo 2019.' traju do večeras, u ponedjeljak, 5. kolovoza, do 20 sati. Petnaest minuta nakon zaključenja prijava održat će se ždrijeb. Prvi dio turnira se igra se po skupinama, a drugi po klasičnom kup sustavu, na ispadanje. Utakmice u skupini traju dva puta po 15 minuta, a u drugom dijelu turnira igra se dva puta po 20 minuta. 

Turnir, koji će se igrati na igralištu crkve svetog Mihajla, na umjetnoj travi (teren je dug 24 metra, a širok 14 metara), počinje u utorak, 6. kolovoza. Momčad u polju nastupa sa četvoricom igrača dok za nastup na turniru može prijaviti najviše deset igrača. Nek se zna kako su bare visoke 90 centimetara, a široke 150 centimetara. Kotizacija za nastup na turniru je 700 kuna, a ukupni nagradni fond je 34.000 kuna. Pobjedniku će ove godine pripasti 20.000 kuna.

Prijaviti se za turnir te dobiti dodatne informacije možete na broj mobitela: 099/464-5388. Organizatori turnira su objavili kako su se do nedjelje, 4. kolovoza, prijavile 54 momčadi. Isto tako pozivaju sve da u ponedjeljak, 5. kolovoza, dođu na izvlačenje te na proslavu Dana pobjede i Dana hrvatskih branitelja te se na taj način uključe u humanitarnu akciju.

- Sav prihod večeras od prodaje pića i hrane namijenjen je pomoći štićeniku Doma Maslina - naglasio je u ime organizatora Goran Peraica.
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije

KORČULA ima prvi half Ironman

KORČULA ima prvi half Ironman
Srednje dugi triatlon službeni je hrvatski naziv utrke koja je u svijetu poznata i zaštićena pod nazivom half Ir...
KORČULA ima prvi half Ironman