Sport Ostalo

MALI NOGOMET

25. TORCIDA KUP Ništa od pete pobjede i plasmana u polufinale

MALI NOGOMET
Nije uspjela Pizzeria Trica Westfalen Gruž izboriti polufinale 25. Torcida kupa. Nakon četiri pobjede s kojima je stigla do mjesta među osam najboljih poražena je od Caffe bara Trapula Solin s 5:4.

Pizzeria Trica Westfalen Gruž je u četvrtfinalu povela pogotkom Kristijana Postružina na isteku treće minute. Ipak, u samoj završnici prvog poluvremena preokret ekipe iz Solina, koja je na odmor otišla s vodstvom 2:1. Na 2:2 izjednačio je Maro Đuraš nakon samo 15 sekundi igre u nastavku, ali nakon toga tri pogotka u nizu Solinjana (18., 21. i 26. minuta). Dvije minute poslije petog primljenog pogotka, a dvije minute i 20 sekundi prije kraja utakmice, Matej Perović je postigao treći pogodak za Pizzeriu Tricu Westfalen Gruž, koja je 47 sekundi prije kraja utakmice pogotkom Borne Tikvice stigla na samo pogodak zaostatka, ali nije u preostalom vremenu uspjela izjednačiti.

U četvrtfinalu je jedina momčad sa samog hrvatskog juga na Torcida kupu u Splitu bila lišena pomoći Ante Daničića. Igrala je u protiv Caffe bara Trapula Solin u sastavu: Lujo Jurišić, Maro Đuraš, Borna Tikvica, Maro Kalauz, Matej Perović, Pero Ševo, Leo Bogdanović, Kristijan Postružin, Marko Crnov, Blago Gašpar i Domagoj Ljubišić.

Jubilarni Torcida kup okupio je ove godine 91 momčad u seniorskom turniru u kojem je igrala Pizzeria Trica Westfalen Gruž, koja je do četvrtfinala stigla pobjedama protiv Dalmatinca Split s 5:0 (Maro Kalauz, Maro Đuraš, Leo Bogdanović te dva Borna Tikvica), zatim Kluba navijača Torcida Trogir sa 6:2 (Borna Tikvica dva, Maro Đuraš, Pero Ševo, Kristijan Postružin i autogol), momčadi Staari Vucibalun s 3:0 (Blago Gašpar, Marko Crnov i Ante Daničić) te u osmini finala uspjeha 5:0 protiv M-Caffea Podstrana (autogol, Kristijan Postružin, Ante Daničić, Blago Gašpar i Leo Bogdanović). 
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije