Sport Ostalo

ŽENSKI ODBOJKAŠKI KLUB NOVA MOKOŠICA

MALA ODBOJKA Tonći Carević nakon osvojene bronce: 'Naš najveći uspjeh!'

ŽENSKI ODBOJKAŠKI KLUB NOVA MOKOŠICA
Ostvarili smo najveći uspjeh. Prvi put naše mlađe kategorije su osvojile medalju na regionalnom prvenstvu. Uspjelo je to ekipi djevojčica rođenih 2006. godine i mlađim, koje su bile treće u maloj odbojci na prvenstvu Dalmacije, koje je održano u Trogiru - istaknuo je Tonći Carević, trener odbojkašica Nove Mokošice. 

U skupini je Nova Mokošica dobila Split s 2:1, a izgubila od Kaštel Lukšića s 2:1 te se kao druga plasirala u polufinale u kojem je igrala protiv domaćina, Trogira, pobjednika druge skupine. Nakon poraza u polufinalu s 2:0 ekipa trenera Carevića dobila je u utakmici za treće mjesto Donat s 2:0.  

Povijest Ženskog odbojkaškog kluba Nova Mokošica ispisale su u Trogiru: Iva Maslać, Ivana Bupić, Iva Vodopija, Manuela Karač, Lucija Kraljević, Sara Đuliman, Iva Sekula, Mara Letunić, Matea Milojević i Nina Balija.

- Naša Manuela Karač je izabrana u najbolju postavu prvenstva, tj. najbolju četvorku - naglasio je Carević.

Nova Mokošica će od 10. do 12. svibnja nastupiti na državnom prvenstvu u maloj odbojci u Rovinju gdje će igrati još jedna ekipa iz Dubrovačko-neretvanske županije, Župa dubrovačka. 
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Najnovije

Umjerena opasnost od toplinskog vala

Umjerena opasnost od toplinskog vala
Za Dubrovačko-neretvansku županiju za četvrtak 22. i petak 23. kolovoza prognozirana je umjerena opasnost, dok z...
Umjerena opasnost od toplinskog vala