Sport Ostalo

MALI NOGOMET/KUP HRVATSKE

PETRINJČICA IZBACILA USPINJAČU, ISKLJUČEN FUTSAL DINAMO Square i Porto Tolero doznali suparnike u četvrtfinalu

MALI NOGOMET/KUP HRVATSKE

Square će prvog dana završnog turnira Kupa Hrvatske, koji će se igrati od 10. do 12. ožujka, igrati protiv Novo vrijeme, dok će suparnik Porto Toleru biti Kijevo. U preostala dva četvrtfinala ogledat će se Split Tommy – Petrinjčica te FC Nacional – Vrgorac.

Petrinjčica je u posljednjem ogledu osmine finala iznenadila Uspinjaču, dok je Futsal Dinamo kažnjen jer je zaboravio platiti članarine za svoje igrače za 2017. Godinu te unatoč tome što je bio uspješniji od Vrgorca, i to sa 6:3 i 8:1, neće igrati na završnom turniru. Istina, Futsal Dinamo ima pravo žalbe, ali teško je očekivati kako će se prijeći preko propusta kancelarije zagrebačkog kluba.

Parovi se slažu po uspješnosti klubova u Kupu Hrvatske. Od osam sudionika završnice najuspješniji je Split Tommy, drugi je FC Nacional, treći Kijevo, četvrti Square, peto Novo vrijeme, šesti Porto Tolero, sedmi Vrgorac i osma Petrinjčica. Nakon što se odigraju svi susreti četvrtfinala, ovisno o tome tko je prošao, tek tada će se znati tko će igrati protiv koga u polufinalu, koje se igra 11. ožujka. Finale je 12. ožujka. Naslov brani Split Tommy.

Gdje će se igrati završni turnir još se ne zna. Postoji želja Porto Tolera da bude domaćin u svom Domu sportova u Pločama. Ovo je peta sezona kako se igra završni turnir osmorice. Prvi se igrao u Kninu, drugi u Dubrovniku, treći u Makarskoj, dok je prošle godine Final 8 odigran u Zagrebu.
 

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije