Sport Ostalo

BOĆANJE/DRUGA HRVATSKA LIGA - JUG

HIDROELEKTRANA NIJE USPJELA Komolac i Metković prate Omišane

BOĆANJE/DRUGA HRVATSKA LIGA - JUG

Hidroelektrana Dubrovnik nije uspjela zaustaviti Gorčinu u Srebrenom. Omišani su dobili te sačuvali vrh južne skupine Druge hrvatske lige, ali dobila su preostala kluba Dubrovačko-neretvanske županije, Komolac i Metković, te je i dalje razlika između lidera i prvih pratitelja samo jedan odnosno četiri boda. Hidroelektrana je i dalje četvrta, ali sad sa sedam bodoma manje od Gorčine.

Komolac i Metković su kao i lider pobjede u prvom kolu u 2017. godini ostvarili u gostima. Komolac je slavio u Sinju protiv Otoka, a Metković kod Naklice. Komolac ima šest pobjeda i dva poraza, Metković pobjedu manje, a poraz više od Komolca. Hidroelektrana Dubrovnik je na polovičnom učinku, četiri pobjede i isto toiko poraza. Gorčina je dobila šest od osam utakmica među kojima Komolac kod kuće sa 14:8 i Metković u gostima s 12:10. Bodove je izgubila odigravši neodlučeno s Povljanom, dok je u gostima kod Otoka ostala praznih ruku.

Iduće, posljednje kolo prvog dijela donosi susjedski derbi: Komolac je u ulozi domaćina Hidroelektrani, dok Metković dočekuje Otok. U četvrtom kolu drugog dijela Gorčina stiže u goste Komolcu, koji u prvom kolu nastavka ide u goste Metkoviću od kojeg je izgubio na startu prvenstva s uvjerljivi 15:7. Sedam dana nakon što Gorčina opet dođe u Srebreno i bude ovaj put gost Komolca, dočekuje Metković.

SEMAFOR
Rezultati 8. kola:
Hidroelektrana – Gorčina 8:14, Umčani – Povljana 13:9, Zlatan Otok – Nada 18:4, Naklice – Metković 6:16, Otok – Komolac 9:13.   

POREDAK
1. Gorčina
19 bodova, 2. Komolac 18 bodova, 3. Metković 15 bodova, 4. Hidroelektrana 12 bodova, 5. Naklice 12 bodova, 6. Otok 12 bodova, 7. Zlatan Otok 9 bodova, 8. Umčani 9 bodova, 9. Povljana 7 bodova, 10. Nada 6 bodova.

RASPORED
Utakmice 9. kola igraju se u subotu, 28. siječnja s početkom u 15 sati:
Komolac – Hidroelektrana, Metković – Otok, Nada – Naklice, Povljana – Zlatan Otok, Gorčina – Umčani.

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije