Sport Ostalo

MALI NOGOMET/PRVA HL

PRESUDILA TRICA U PRVOM POLUVREMENU Prva pobjeda (i prvi bodovi) Squarea

MALI NOGOMET/PRVA HL

Square je osvojio prve bodove u novoj sezoni. Dobio je u Gospinom polju Osijek Kelme. Nakon poraza u Zagrebu od Uspinjače s 2:0 bio je uvjerljiv u prvom nastupu kod kuće. Pobjedu je osigurao sredinom prvog poluvremena s tri pogotka. Povratnik Adrijan Micevski je strijelac prvog pogotka za Square u sezoni 2016./17.

U 4. kolu Square je ponovno domaćin. U petak, 21. listopada u Gospino polje stiže Vrgorac (19 sati). Još se ne zna kada će i hoće li momčad trenera Marinka Mavrovića igrati sa Solinom, koji bi trebao u nedjelju, 16. listopada napokon zaigrati. Po rasporedu je gost Futsal Dinama

Podsjetnik, Solin je trebao biti gost u 1. kolu u Dubrovniku. Zbog loše financijske situacije je odgodio utakmicu, potom i utakmicu 2. kola.

3. KOLO Square – Osijek Kelme 4:0 (3:0)
DUBROVNIK
Sportska dvorana u Gospinom polju. Gledatelja 350. Suci: Vedran Babić i Ivan Mujan (obojica iz Splita). Delegat: Mirko Vrcan (Vrgorac).
Strijelci: 1:0 Miceveki (9), 2:0 Bevanda (10), 3:0 Đuraš (12), 4:0 Hasanović (29)
SQUARE: Primić, Bevanda, Ivanković, Cvjetković, Đuraš, Turuk, Tikvica, Rezo, Hasanović, Konsuo, Micevski, Šimunović. Trener: Marinko Mavrović.
OSIJEK KELME: Mladina, Pandurević, Nospak, Horvat, Duvančić, Lukenda, Mijić, Majić, Šalaj, Govorko, Eror. Trener: Marinko Smoje.

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije