Sport Ostalo

BADMINTON

Aediumu zlato, srebro i 13 bronci: Lana i Lučia najbolji par

BADMINTON

Lana Korać i Lučia Galjer (na slici) osvojile su zlatnu medalju na Yonex Youth International, međunarodnom turniru za pomladak, koji se u petak i subotu igrao u dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka, a sama finala u nedjelju u Sportskoj dvorani u Gospinom polju.

U finalu uzrasta do 11 godina par Aediuma je dobio Anu Grbelju i Andreu Maretić te se i dubrovački klub našao među osvajačima najsjajnije medalje. Lana Korać je igrala u dva finala. Drugo je izgubila. Bolja je finalu pojedinačne konkurencije bila nositeljica, Mađarica Petra Hart.

Članovi Aediuma osvojili su ukupno 15 medalja (po jedno zlato i srebro te trinaest bronci) na turniru na kojem je nastupilo 70-ak natjecatelja iz Mađarske, Bugarske, Srbije, Slovenije i Hrvatske u tri uzrasne kategorije. Osim turnira do 11 godina održano je natjecanje u konkurenciji igračica i igrača do 13 i do 15 godina.

Brončane medalje za Aedium osvojili su Patrik Karamatić (dječaci do 11 godina), Romea Milković (djevojčice do 11 godina), Patrik Karamatić i Davor Makivić (dječaci, parovi do 11), Ema Selmani i Margarita Đurić (djevojčice, parovi do 11), Alani Lunjić i Matea Mojaš (djevojčice, parovi do 11), Marko Janičić (dječaci do 13 godina), Maroje Musladin i Nika Masle (mješoviti parovi do 13), Marko Janičić i Nika Matana (mješoviti parovi do 13), Nika Masle i Nika Matana (djevojčice, parovi do 13), Dana Pavlović i Noa Selmani (djevojčice, parovi do 13), Barbara Janičić (djevojčice do 15 godina), Barbara Janičić (mješoviti parovi do 15, nastupala s Borna Vadljom iz Čakovca), Barbara Janičić i Andrea Vlašić (djevojčice, parovi do 15).

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije

Voda u Gornjim selima nije za piće

Voda u Gornjim selima nije za piće
Pregledom terena izmjerena je povišena mutnoća na području Gornjih sela te se tamo voda ne preporučuje za piće. ...
Voda u Gornjim selima nije za piće

Uhićen vrlički Robin Hood!

Uhićen vrlički Robin Hood!
Kako Jutarnji list ekskluzivno doznaje, uhićen je Srđan Djaković (59), odbjegli bankar koji je osumnjičen da je ...
Uhićen vrlički Robin Hood!