Sport Ostalo

BADMINTON

POČELO JE Oko 170 igračica i igrača u Gosipnom polju i Župi iz 15 država

BADMINTON

Slovenija, Mađarska, Bugarska, Srbija, Poljska, Grčka, Belgija, Češka, Italija, Njemačka, Švedska, Švicarska, Portugal, Slovačka i Hrvatska – to je 15 država odakle stižu natjecatelji drugog izdanja međunarodnog badmintonskog turnira, Valamar Junior Open, koji je prijepodne počeo u Sportskoj dvorani u Gospinom polju, a koji traje do nedjelje, 9. listopada. Valamar Junior Open ili Otvoreno juniorsko prvenstvo Hrvatske se boduje za Svjetsku juniorsku rang listu za igračice i igrače do 19 godina.

Ukupno se 98 igračica i igrača našlo u ždrijebu turnira na kojem se igra u pet kategorija: juniorke pojedinačno i juniorke parovi, juniori pojedinačno i juniori parovi te mješoviti parovi. Medalje će se dijelili u nedjelju kada su od 10 do 13 sati igraju finalni mečevi.

Ovog petka program traje do 18 sati, u subotu, 8. listopada igra se od 9 do 18 sati.  

U 14 sati u dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka počinje turnir Yonex Youth International, međunarodni turnir za pomladak, uzrast do 11, do 13 i do 15 godina. Nastupa 70-ak igrača iz Mađarske, Bugarske, Srbije, Slovenije i Hrvatske.
 

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije