Sport Ostalo

STOLNOTENISKA HRVATSKA 'HEP SUPER LIGA'

Početak za pet

STOLNOTENISKA HRVATSKA 'HEP SUPER LIGA'

Nije prvi put, uspijevali su to ostvariti i proteklih sezona: stolnotenisači Libertas Marinkolora su bez izgubljenog seta, naravno, s maksimalnih 4:0 ostvarili uspjeh, i to u Rijeci protiv Srdočija na startu nove sezone u HEP Superligi.

Prošle godine su 'Pituri' opet izgubili veliko finale, prvo od Dr. Časl, a potom od GSTK Zagreb. Ta dva srebra su im najveći uspjeh u povijesti. Prošle sezone su prvi put u svojoj povijesti bili najbolji u ligaškom dijelu prvenstva, ali na kraju nisu uspjeli. GSTK Zagreb je krenuo u doigravanje s trećeg mjesta. U polufinalu je dobio varaždinski Starr, a u finalu 'Piture'. Starr i Libertas Marinkolor su se osnažili za novu sezonu. Starr je doveo Kineza Jia Zenga, tu su još Ronald Ređep i Nikola Horvat. Libertas Marinkolor je ostao bez Tomislava Zubčića, a doveo Tomislava Japeca i Roka Tošića. Ostali su Miho Simović i Neven Juzbašić.

GSTK Zagreb je ostao bez Tomislava Pucara, najboljeg igrača, koji je karijeru nastavio u Njemačkoj, a za kojeg branitelj naslova nije našao adekvatnu zamjenu. Sa Zengom je Starr opasan…

Libertas Marinkolor u 2. kolu, prvom domaćem nastupu u novoj sezoni, dočekuje baš GSTK Zagreb. U maloj dvorani u Gospinom polju igra se u subotu, 1. listopada s početkom u 15.30 sati.

Starr je na startu kod kuće dobio Pulu sa 4:1, GSTK Zagreb je dočekao i pobijedio Željezničar iz Varaždina sa 4:1, Split je sa 4:2 bio bolji od Zaboka, a Vodovod Osijek sa 4:1 kod kuće od Podravke iz Koprivnice. U ligaškom dijelu prvestva Starr je prvo gost Libertas Marinkolora, i to u posljednjem, 9. kolu prvog dijela, koje se igra 3. prosinca. U zadnjem kolu, tamo u proljeće 2017., 'Pituri' će u Varaždin.

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije