Sport Automobilizam

AUTOMOBILIZAM: ODRŽANA 16. NAGRADA 'RAGUSA RACINGA'

PONOVNO SU BRUJALI MOTORI NA STAZI MIRINOVO Barović potvrdio da je kralj autoslaloma!

AUTOMOBILIZAM: ODRŽANA 16. NAGRADA 'RAGUSA RACINGA'
Mario Barović je pobjednik 16. Nagrade 'Ragusa Racinga', posljednjeg autoslaloma sezone. Član Auto kluba Župa dubrovačka je još prije posljednje utrke osigurao naslov državnog prvaka u generalnom poretku, a pobjedom na stazi Mirinovo potvrdio je kako nema boljeg.

- Bila je dobra staza. To što je bilo mokro nije mi išlo na ruku. Da je bilo suho, bio bih još brži. U prvoj vožnji sam napravio veću razliku nego sam očekivao, u trećoj vožnji je bilo vode na stazi te je trebalo paziti – istaknuo je Barović, koji je prošle godine izabran za najuspješnijeg vozača godine u izboru Hrvatskog auto i karting saveza.

Barović je prvi put državni prvak na autoslalomu.

- Ove godine je bilo pet autoslaloma. Pobijedio sam na četiri. Jedino nisam uspio u Španskom gdje sam bio drugi – rekao je Barović, koji je u karijeri osvojio pet naslova državnog prvaka.

- Da, ovo mi je peti naslov državnog prvaka, a slavio sam u tri discipline. Bio sam najbolji na  krugu, kronometru i sad slalomu – podvukao je najuspješniji član Župe dubrovačke.  

Auto klub Ragusa Racing nakon 2012. godine ponovno je bila domaćin Nagrade 'Ragusa Racinga' na stazi Mirinovo u Rijeci dubrovačkoj, gdje se prva trka održala 2006. godine. Od 2013. do danas utrke je organizirala u Benićima, Dubrovačkom primorju.

Ovogodišnja 16. Nagrada 'Ragusa Racinga' okupila je 39 vozača.
Naslovnica Automobilizam

Najčitanije

Najnovije

POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya

POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya
Opušci, odbačena ambalaža, razlijepljene žvakalice...moglo bi se nabrajati do sutra što se sve od šporkece može ...
POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya