Moskar Zabava

U METROPOLI

Velolučanka predstavila svoj debitantski album "Ćiribu ćiriba", podršku joj dali Luka Nižetić, Slavko Sobin, The Frajle i brojni drugi

U METROPOLI

Iako će neki imati dojam kako je na sceni već neko vrijeme, Velolučanka Domenica Žuvela predstavila je svoj prvi, debitantski album, donosi Slobodna Dalmacija.

Njene dosadašnje pjesme broje i po nekoliko milijuna slušanja, hit "Kad sam s tobom" nio je jedna od najslušanijih pjesama prethodne godine, no svoje radove ova mlada i talentirana pjevačica tek je sad dobila priliku objediniti na jednome nosaču zvuka. Album se zove "Ćiribu ćiriba", a sinoć je i službeno predstavljen publici.

''Preuzbuđena sam što je izašao moj prvi album, napokon je sav (naš) rad i trud izdan u fizičkom obliku. Zaokružili smo priču s 11 pjesama, od toga je 9 singlova već bilo izdano. Iako ljudi ne gledaju na albume kao nekad, ja sam ona generacija koja je odrasla na CD-ima i kazetama pa mi zbog toga to puno znači…'' – rekla je Domenica.

Na njegovoj promociji u zagrebačkom klubu "Mint club & more" potvrdila je i svoj status jedne od najbolje odjevenih mladih žena u Hrvatskoj. U izdanju za pamćenje družila se s okupljenima, među kojima je bio i Ivan Huljić, najbliži suradnik na albumu uz svoje roditelje Vjekoslavu i Tončija.

Svojim su dolaskom Domenicu podržali i brojni prijatelji i kolege, među kojima i Luka Nižetić, Giuliano, Viktorija Rađa, Mia Dimšić, grupa Frajle, ELFS, Slavko Sobin, Andrea Andrassy, Hana Huljić, Uršula Tolj te brojni drugi gosti, prenosi Slobodna Dalmacija.

 

Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije