Moskar Zabava

Uskoro im izlazi novi album "Kvamb"

Band Izae uz novo izdanje!

Uskoro im izlazi novi album

Glazbeno - scenski kolektiv Izae iz Dubrovnika prepoznato djeluje na kulturno - umjetničkoj sceni od 2005. godine i u proteklom razdoblju objavio je ukupno 8 albuma koji su stekli kultan status u underground krugovima RH i regije. Svojim rijetkim scenskim pojavljivanjima i nastupima zadržali su dozu mističnosti i tek povremeno iznenade svojim koncertima.

Uskoro im izlazi novi album "Kvamb" za Geenger Records koji je naslijedio prošlo izdanje “Snivatelj snima” (2016., Noisy Night). Izae nerijetko stvaraju i nastupaju s nizom kolega i prijatelja, a danas su razveselili slušatelje objavom čak dvije nove pjesme. Za singl "Kristalna leptirica" napravljen je i mali animirani teaser koji možete poslušati na YouTube kanalu banda. Službena promocija albuma bit će 19. studenog u zagrebačkoj Tvornici Kulture s kolegama Nellcote.

Cjelokupni album je produciran u sklopu godišnjeg programa udruge Audiovizualni centar Dubrovnik i podržan sredstvima UO za kulturu i baštinu Grada Dubrovnika. Datum službene objave je 29. studenog 2019., a već sad se na ovom linku može napraviti narudžba digitalnog izdanja!

Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije

Thompson na Stradunu 6. prosinca

Thompson na Stradunu 6. prosinca
Grad Dubrovnik za Dan dubrovačkih branitelja, 6. prosinca, organizira na Stradunu koncert Marka Perkovića Thomps...
Thompson na Stradunu 6. prosinca